Kettu hanhipaisteineen ihmetytti Helsingin ydinkeskustassa – "Uusi versio ruokarobotista?"

Helsingin keskustassa nähtiin saaliitaan kanniskelevat ketut 0:38
Pystytkö sanomaan onko kyseessä sama kettu? Katso ketut videolta.

Helsingin keskustassa jolkotteli tiistaiaamuna aamupalaansa kanniskeleva kettu – tai kaksi.

Tiistaiaamuna noin kuuden aikaan lentokentälle matkalla ollut Edward Ingman taltioi videolle aamupalaansa kanniskelleen ketun Kasarmitorin kohdalla Eteläisellä Makasiinikadulla.

– Ketunpoikaiselta näytti ja hyvin ylpeänä kantoi jotain suussaan. Katsoin ensin, että onko kyseessä joku pehmolelu, mutta kyllä se hanhelta näytti, Ingman kertoi MTV Uutisille.

Noin aamuyhdeksältä liikennevalojen vaihtumista odotellut Jyrki Vaelma taltioi myös ilmeisesti hanhea kanniskelleen ketun ylittämässä Sturenkatua lähellä Diakoniapuistoa.

Linnuntietä pitkin matkaa näiden paikkojen välille kertyy noin parisen kilometriä.

– Olikohan kyseessä uusi noutoruokapalvelu tai uusi versio ruokarobotista, Vaelma pohdiskeli MTV Uutisille.

Ketuista kuvattuja videoita vertailleet MTV Uutisten tarkkasilmäiset toimittajat pitävät hyvinkin mahdollisena, että kyseessä on sama kettu, mutta täyttä varmuutta asiaan ei saatu.

Kettu ei ole harvinainen näky Helsingin ydinkeskustassa. Toukokuussa yksi kettu esitteli rehvakkaasti suursaalistaan Hakaniemen torilla ja toinen tepasteli Linnanmäen huvipuistossa.

Pystytkö sanomaan onko kyseessä sama kettu? Katso Edwardin ja Jyrkin videot jutun alusta.

Näitkö tai kuvasitko jotain kiinnostavaa? Lähetä se meille WhatsAppilla: 040 5785504 tai osoitteeseen mtvuutiset.fi/lukijankuvat.

Lue myös:

    Uusimmat