Keskustan Kurvinen vastaa Halla-ahon MTV:n Uutisextrassa esittämiin kommentteihin: "Mitkä kepulaiset tukiaiset Halla-aho lopettaisi?"

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen vastaa perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon MTV:n Uutisextrassa esittämään arvosteluun. Kurvisen mukaan näyttää siltä, että Halla-ahon lupaukset maakunnissa eroavat perussuomalaisten todellisesta linjasta.

– Halla-aho on toistamiseen antanut ymmärtää, että pienempiä kuntia ei tarvitse tukea eikä Suomen alueellisen kehityksen eroja tasata. Viimeisimpänä hän sanoi MTV:n Uutisextrassa lauantaina, että maaseudulla ihmiset haluavat elää omalla työllään eikä ”kepulaisilla tukiaisilla”, kirjoittaa Kurvinen tiedotteessa.

Kurvinen kuvailee rinnastusta eriskummalliseksi, koska uskoo suurimman osan ihmisistä haluavan elää omalla työllään eikä yhteiskunnan tukien varassa. Kurvinen kysyy, mitkä tuet Halla-aho lopettaisi.

– On kuitenkin niin, että elämisen edellytysten turvaamiseen kaikkialla Suomessa ja koko maan tasapainoisen kehityksen rakentamiseen tarvitaan politiikkaa. Ei se itsestään tapahdu tai tule kuin Manulle illallinen, kirjoittaa Kurvinen.

Lue myös:

    Uusimmat