Keskustan Könttä ja perussuomalaisten Packalén joutuneet häiriköinnin kohteiksi vaaliteltoilla

Keskustan kansanedustaja ja eduskuntavaaliehdokas Joonas Könttä kertoo Twitterissä, että häntä on tönitty kampanjoinnin aikana.

Köntän Facebookissa jakamansa vaalimainoksen perusteella hän on kampanjoimassa tällä viikolla Jyväskylässä.

Iltalehden mukaan selvästi päihtynyt henkilö avautui Köntälle ensin suusanallisesti, jonka jälkeen tämä tönäisi Könttää rintakehään.

Asiasta kertoi ensimmäisenä sanomalehti Keskisuomalainen.

Könttä kertoi Iltalehdelle tietävänsä kuka henkilö on.

Könttä kertoi STT:lle ettei hänelle tullut vammoja tapahtuneesta. STT kertoo, että tilanteen nähnyt vartija soitti poliisit paikalle. Könttä kiittääkin tviitissään kanssaehdokkaita, Sokoksen vartijaa ja Sisä-Suomen poliisia. 

Myös perussuomalaisten kansanedustajaa häiriköity 

Perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalén kertoi Facebookissa, että hänkin on tullut häiriköidyksi vaalikampanjoinnin aikana. Häiriköinti tapahtui tänään Helsingissä, Malmilla. 

STT:n tietojen mukaan häirikkö olisi kohdistanut häirintää ensin Packalénin kampanjatyöntekijää kohtaan ja sitten itse Packaléniin, kun tämä oli mennyt väliin. 

Packalén kertoi STT:lle, että häirikkö "tuli iholle ja töni". 

Packalénin mukaan tilanteesta ei aiheutunut kenellekään vammoja. Packalénin mukaan asiasta on kirjattu rikosilmoitus.

Alle viikon sisään on tapahtunut jo kolme eduskuntavaaliehdokkaisiin kohdistunutta häiriköintiä. Viime lauantaina kokoomuksen eduskuntavaaliehdokas Ben Zyskowicz joutui pahoinpitelyn kohteeksi Helsingissä. 

Uutista päivitetty 27.3. kello 20.54 tiedolla Packaléniin kohdistuneesta häiriköinnistä.

Uutista päivitetty 27.3. kello 18.52 STT:n tiedoilla. Uutista korjattu siltä osin, että aiheesta uutisoi ensimmäisenä Keskisuomalainen, eikä Iltalehti. 

Lue myös:

    Uusimmat