Keskustan ex-ministeri puolustaa Sanna Marinia kohun keskellä: "Pitää jaksaa mitä vain mutta ei saa olla kone – käsi pystyyn kuka pystyisi?"

0:21
Katso, kuinka Sanna Marin kommentoi Kesärannassa vietettettyjä juhlien jatkoja.

Pääministeri Sanna Marin on joutunut kohun keskelle, kun julkisuuteen tuli tieto hänen järjestäneen yksityisiä jatkoja pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa.

Torstaina Yle kertoi, että Marin olisi syyskuussa vienyt 20–30 hengen seurueen bileillan päätteeksi jatkoille virka-asunnolle, eikä vieraiden henkilötietoja tarkistettu Kesärannan portilla.

Keskustan kansanedustaja Hanna Kosonen otti Twitterissä kantaa pääministerin puolesta.

– Mutkikasta olla pääministeri. Pitää olla asiallinen, mutta ei liian asiallinen. Pitää jaksaa mitä vain, mutta ei saa olla kone. Pitää olla inhimillinen, mutta ei liian inhimillinen. Pitää heittäytyä ja olla hauska, mutta virallisella tavalla. Käsi pystyyn kuka pystyisi? Kosonen kirjoitti.

Kosonen toimi myös Antti Rinteen ja Marinin hallituksen tiede- ja kulttuuriministerinä Annika Saarikon äitiysloman ajan.

Kansanedustaja Li Andersson (vas.) piti Kososen viestiä hyvin kiteytettynä.

– Jos päättäjä ei tuo esille omaa persoonaansa, hän on tylsä ja etäinen. Jos hän tuo sitä esille, saa yhtäkkiä lukea mitä oudoimpia analyysejä luonteestaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja