Mainos

Kesko ja Oriola-KD perustavat terveysmyymäläketjun, tavoitteena myös lääkemyynti – "Jopa tuhat uutta työpaikkaa"

2:03

Kesko ja Oriola-KD perustavat Suomeen terveys-, kauneus- ja hyvinvointimyymälöiden ketjun. Tavoitteena on ensi vaiheessa sadan myymälän sekä verkkokaupan ketju, joka tuo jopa tuhat uutta työpaikkaa, yhtiöt kertoivat tiedotteissaan.

Ketjun toimintaa suunnitellaan laajennettavan myös lääkemyyntiin, jos lainsäädäntö muuttuu.

Ensimmäiset myymälät ja verkkokauppa aiotaan avata jo syksyllä. Koko tämän vuoden aikana myymälöitä on tarkoitus avata yhteensä 15.

Kesko ja Oriola-KD omistavat yhteisyrityksen puoliksi. Sen perustaminen edellyttää vielä kilpailuviranomaisten hyväksyntää.

Keskon pääjohtajan Mikko Helanderin mukaan Suomessa tapahtuva yhteiskunnallinen murros kasvattaa ihmisen vastuuta omasta hyvinvoinnistaan, ja se luo mahdollisuuksia uudenlaiselle liiketoiminnalle terveys-, kauneus- ja hyvinvointimarkkinoiden kohtaamispisteessä.

– Pidämme tärkeänä, että markkinaan tulee vastuullinen suomalainen toimija, Helander sanoo Keskon tiedotteessa.

Uuden ketjun tuotevalikoimassa on muun muassa kosmetiikkaa, ihon- ja hiustenhoitotuotteita, luontaistuotteita sekä tulevaisuudessa myös lääkkeitä, jos lainsäädäntö sen sallii.

– Visionamme on olla johtava toimija Suomen apteekkimarkkinoilla apteekkisääntelyn vapauduttua, sanoo Oriola-KD:n toimitusjohtaja Eero Hautaniemi.

Uuden ketjun on määrä työllistää välillisesti myös runsaasti terveys-, kauneus- ja hyvinvointialan yhteistyökumppaneita. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.