Keskisuomalainen: perussuomalaisten vaalipäällikön pahoinpitelijöistä liikkuu ristiriitaisia tuntomerkkejä – tutkinnanjohtaja avaa tilannetta

Perussuomalaisten vaalipäällikkö pahoinpideltiin, poliisi tutkii tapon yrityksenä – näin Jussi Halla-aho kommentoi 6:24
Katso myös video: MTV Uutiset Live haastatteli tutkinnanjohtajaa perussuomalaisten vaalipäällikön pahoinpitelytapauksessa.

Poliisi jatkaa perussuomalaisten Keski-Suomen vaalipäällikön Pekka Katajan perjantaiaamuna tapahtuneen pahoinpitelyn tutkimuksia. 

Teosta etsitään epäiltynä kahta miestä, joiden Kataja on Keskisuomalaisessa kertonut tulleen hänen kotiovelleen sanoen toimittavansa lähetystä perussuomalaisilta. Avattuaan oven Kataja joutui miesten hyökkäyksen kohteeksi. 

Poliisi on pyytänyt tapahtuneesta havaintoja mahdollisilta silminnäkijöitä. Kataja itse on aiemmin kuvaillut tekijöitä ”arabinnäköisiksi”. 

Poliisi ei ole kertonut julkisuuteen epäiltyjen tuntomerkkejä, koska tapauksesta saadut tiedot ovat olleet keskenään ristiriitaisia 

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Annukka Luukkosen mukaan syyt Katajan ja silminnäkijöiden kertomusten välisiin eroihin voivat olla psyykkisiä.

– Tilanne on ollut varsin raju ja traumaattinen, ja asianomistajan kertomus on ollut sen takia sekava, Luukkonen kommentoi Keskisuomalaiselle.

Poliisi ei ole toistaiseksi ottanut ketään kiinni tapauksesta epäiltynä.

Keskisuomalaisen mukaan poliisi on tutkinut Katajan kodin lähiympäristöä tarkasti. Paikalla on nähty sekä koirapartio että drone-lennokki. 

Lue myös:

    Uusimmat