Kesän 2011 hiustrendit – lue tähtikampaajan vinkit!

Hiusalan ammattilainen Johan Hellström paljastaa Helmen lukijoille, minkälaiset hiukset hurmaavat tänä kesänä.

Johan Hellström tunnetaan muun muassa Ruotsin hovin luottokampaajana sekä Björn Axénin toimitusjohtajana ja toisena omistajana. Mies loihtii kampauksia siinä missä pyörittää menestyvää yritystäkin.

Helmi kysyi hiustaiteilijalta, mitkä ovat tämän kesän hiustrendit. Hellström kertoo oman tyytyväisyyden olevan tärkeintä hiustyyliä valitessa.

– Tämän päivän muoti on hyvin laajaa. Hiuksista puhuttaessa mielestäni mikään ei ole väärin. Aluksi jokaisen on löydettävä oma identiteetti ja tyyli. Olet sitten pukeutunut 1950- tai 2000-luvun tyyliin, sillä ei ole minusta väliä. Jos olet tyytyväinen itseesi, olet upea, Hellström painottaa.

Katukuvassa nähdään edelleen paljon pitkiä ja hyvin hoidettuja hiuksia. Vaikka Hellström pitää tärkeimpänä uskollisuutta omalle tyylilleen, hän kertoo, että pitkissä hiuksissa on nyt in boheemi chic, upea hippityyli.

– Hiukset ovat nyt pitkät, kiharaiset ja spontaanit, mutta muuten luonnollisen mallin kontrastina saattaa olla esimerkiksi symmetrinen, painava otsatukka. Tänä vuonna hiuksissa nähdään myös paljon 90-lukua, mutta kaiken pitää tietysti olla päivitetty vuoteen 2011. Leikkaukset eivät ehkä ole niin räikeitä kuin silloin. Hillitymmät, pehmeämmät mallit antavat tyylille uuden ilmeen.

– Nyt hiukset näyttävät siltä, kuin niille ei olisi tehty mitään, vaikka todellisuudessa niille on tehty paljonkin. Hiusten väri on kiiltävä, syvä ja yhtenäinen ja luonnollisen näköinen. Rohkeimmat voivat kokeilla harmahtavaa petrolin sävyä vaaleisiin hiuksiin, Hellström vinkkaa.

Teksti: MTV3/Anni Uittamo

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja