Kesällä ei tarvitse ikävöidä Salkkareita! Luvassa kaksi uutta spinoff-sarjaa

Salatut elämät jää kesätauolle kesäkuun 19. päivä. MTV3-kanavalla 24.6. alkavan Pihlajasadun lisäksi Salkkarit-faneista pitää kesällä huolta kaksi mtv-palvelussa nähtävää spinoff-sarjaa.

Salatut elämät -sarjan fanien riemuksi mtv-palveluun tulee tänä kesänä kaksi spinoff-sarjaa Pihlajakadun asukkaista. Kämppä tyhjänä #käty3 ja MC Taalasbiili ovat katsottavissa mtv-palvelussa heinäkuussa.

Kämppä tyhjänä #käty3

Benjaminilla (Aaron Bojang) on kämppä tyhjänä, koska Ulla (Maija-Liisa Peuhu) ja Gunnar (Raimo Grönberg) ovat kylpyläreissulla ja Kari (Tommi Taurula) on kiireinen korjaamohommissa. Niinpä nuoriso kokoontuu Taalasmaille. Eipä aikaakaan, kun poliisit ovat jo Pihlajakadulla. Kari pitää raivokkaan ristikuulustelun, jonka ansiosta illan kulku hahmottuu ja juhlijat muistavat yhtä sun toista…

Kämppä tyhjänä -sarjan kolmas kausi tulee mtv-palveluun 8. heinäkuuta. Sarja koostuu viidestä noin 10-minuuttisesta jaksosta. Jaksot julkaistaan kaikki kerralla mtv-palvelussa maanantaina 8.7. C Moressa jaksot ovat katsottavissa jo sunnuntaina 7.7.

MC Taalasbiili

Kari Taalasmaa päättää vanhan linnakundikaverinsa Skäbän (Marko Äijö) kanssa toteuttaa vanhan suunnitelmansa ajaa Easy Rider -leffan henkeen moottoripyörällä halki Amerikan. Kohta on pystyssä ”MC Taalasbiili”, alan miesten klubi, jonka nurkissa Benjamin, Severi (Roope Puhakka) ja Jonne (Kasper Tähkä) alkavat hengata. Tärkeintä on kunnossa oleva image: rotsit, muistot ja suuri unelma. Ja tietysti rock’n’roll.

Viisiosainen MC Taalasbiili tulee kokonaisuudessaan mtv-palveluun maanantaina 22.7. Jaksot ovat noin 10-minuutin mittaisia. C Moressa jaksot ovat katsottavissa jo sunnuntaina 21.7. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja