Mainos

Kesäkurpitsa-katkarapucouscous

  • 4 dl vettä
  • 4 dl couscousia
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • kurkumaa
  • 1-2 kesäkurpitsaa
  • 250 g kuorittuja katkarapuja
  • 1 limetti
  • suolaa
  • pippuria
  • oliiviöljyä
  • tuoretta basilikaa

Kiehauta kattilassa 4 dl vettä. Kaada sekaan 4 dl couscousia. Sekoita ja nosta kattila pois levyltä. Lisää oliiviöljy ja kurkuma. Anna hautua kannen alla n. 5 min.

Leikkaa kesäkurpitsasta tikkuja. Kuulota ne pannulla tipassa öljyä. Ota muutamia isoja katkarapuja erilleen. Lisää loput katkaravut sekaan. Purista limetistä mehu ja kaada se kesäkurpitsojen ja katkarapujen sekaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoa kesäkurpitsa-katkarapuseos couscousin kanssa. Tarvittaessa voit kaataa sekaan hieman oliiviöljyä. Koristele tuoreella basilikalla ja isoilla katkaravuilla.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.