Kesäkurpitsa-katkarapucouscous

Valokuvaaja Teija Tuisku, Studio Skaala Oy
Valokuvaaja Teija Tuisku, Studio Skaala OyValokuvaaja Teija Tuisku, Studio Skaala
Julkaistu 09.04.2001 13:14(Päivitetty 10.02.2005 15:19)
  • 4 dl vettä
  • 4 dl couscousia
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • kurkumaa
  • 1-2 kesäkurpitsaa
  • 250 g kuorittuja katkarapuja
  • 1 limetti
  • suolaa
  • pippuria
  • oliiviöljyä
  • tuoretta basilikaa

Kiehauta kattilassa 4 dl vettä. Kaada sekaan 4 dl couscousia. Sekoita ja nosta kattila pois levyltä. Lisää oliiviöljy ja kurkuma. Anna hautua kannen alla n. 5 min.

Leikkaa kesäkurpitsasta tikkuja. Kuulota ne pannulla tipassa öljyä. Ota muutamia isoja katkarapuja erilleen. Lisää loput katkaravut sekaan. Purista limetistä mehu ja kaada se kesäkurpitsojen ja katkarapujen sekaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoa kesäkurpitsa-katkarapuseos couscousin kanssa. Tarvittaessa voit kaataa sekaan hieman oliiviöljyä. Koristele tuoreella basilikalla ja isoilla katkaravuilla.

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle