Kerttu Niskanen kuuli Jari Isometsän karjahduksen kesken kisan – antoi vastauksensa maalissa

Kerttu Niskanen kuuli Jari Isometsä sanat kesken kisan – "En ehtinyt huutaa takaisin" 1:09
Kerttu Niskanen kuuli Jari Isometsä sanat kesken kisan.

Niskanen jäi Ruotsin Ebba Anderssonin voittoajasta 36 sekuntia. Palkintokorokkeelle ero oli kymmenen sekuntia pienempi.

– Semmoinen veto aika lailla, mitä nämä ensimmäiset vedot tälle talvelle ovat olleet. Pitää pystyä paljon vielä parantamaan, Niskanen kommentoi MTV Urheilulle.

Jari Isometsä oli huutanut Niskaselle ladun varressa kesken kisan, mutta tähtihiihtäjä ei täysin allekirjoittanut MTV Urheilun asiantuntijan näkemyksiä.

Mitä Isometsä huusi Niskaselle? Ja mikä oli Niskasen vastaus asiantuntijalle? Se selviää pääkuvan videolta. Alla puolestaan jaetulle 12. sijalle hiihtäneen Krista Pärmäkosken kommentit.

Krista Pärmäkoski pettyi lopputulokseen Rukan kympillä: "Oli laiskaa tekemistä paikoittain – ei panikoida vielä" 1:05
Krista Pärmäkoski pettyi lopputulokseen Rukan kympillä: "Oli laiskaa tekemistä paikoittain – ei panikoida vielä."