Kerro mielipiteesi Apu-lehdestä – tule mukaan testiryhmään!

Onko Apu sinulle tuttu lehtikumppani jo vuosien takaa vai haluaisitko tutustua siihen nyt?

Apu on keskustelukumppani, joka valikoi lukijoilleen ajasta merkityksellisiä ja mielenkiintoisia asioita. Apu on kiinnostunut ihmisistä ja ilmiöistä. Ei sensaatioista. Avun näkökulma globaaliin maailmaan on vahvasti suomalainen. Viihde ja asia yhdistyvät lehden sivuilla viihdyttäväksi kokonaisuudeksi, jonka parissa viihtyy ja rentoutuu. Luotettavuus ja vastuullisuus ovat Avun keskeisiä arvoja.

Entä mitä mieltä sinä olet? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan Studio55:n testiryhmään ja kertoa mielipiteesi 15. huhtikuuta ilmestyvästä Apu-lehdestä, joka lähetetään kotiosoitteeseesi. Ryhmäläiset saavat viikon aikaa lukea lehden ja kirjoittaa siitä arvionsa. Testiryhmään arvotaan ilmoittautuneiden joukosta 20 testaajaa.

Tässä kuussa Apu-lehti tulee näkymään verkkosivuillamme, ja päätoimittaja vierailee tv-ohjelmassa. Keskustelemme paljon aikakauslehtien merkityksestä ikäpolvellemme ja haluamme kuulla myös sinun näkemyksesi.

Kerro oheisessa kaavakkeessa, miksi juuri sinä haluaisit päästä arvioimaan Apua ja vaikuttamaan lehden kehitykseen! Kerro lisäksi ikäsi ja haluatko osallistua testiryhmään omalla nimelläsi vai nimimerkillä. Täytäthän kuponkiin henkilötietosi huolellisesti.

TESTIRYHMÄ ON VALITTU

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja