Keravan murhasta epäilty vangittiin: 43-vuotias nainen peitti kasvonsa oikeudessa

1:41
Katso video: Näin Keravan murhasta epäilty 43-vuotias nainen peitti kasvonsa oikeudessa.

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi tänään 43-vuotiaan naisen todennäköisin syin murhasta epäiltynä. Epäilty henkirikos tapahtui Keravalla torstaina 22. syyskuuta. Poliisi ei ensin tajunnut, että kyse on henkirikoksesta.

Keravalta löydettiin toissa viikolla kuollut mies. Poliisi ei epäillyt asiassa vielä tuossa vaiheessa rikosta. Aluksi tekoa tutkittiin kuolemansyyn tutkintana, mutta tapauksen tutkinnan edetessä poliisi alkoi epäillä miehen joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Nyt teosta epäillään 43-vuotiasta naista, joka vangittiin tänään Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa. Poliisi epäilee naista murhasta. Rikosnimike on siis kovin mahdollinen. 

Tiedossa ei ole, miten henkirikoksen uskotaan tapahtuneen eikä poliisi ole tiedottanut tapauksesta vielä juuri lainkaan.

Naisella ei merkittävää rikostaustaa

Keski-Uusimaa-lehden mukaan henkirikoksen uhri löydettiin Keravan Jaakkolassa sijaitsevan talon pihapiiristä. MTV Uutisten tietojen mukaan henkirikoksesta epäillyllä naisella on toiminimiyritys, jonka toimipaikka on samalla alueella.

MTV Uutisten selvityksen mukaan epäillyllä naisella ei ole merkittävää rikostaustaa ainakaan pääkaupunkiseudulla. Nainen on kuitenkin ollut useampia kertoja käräjillä muun muassa hoitamattomien velka-asioiden takia.

Epäillyn murhan syytteen nostamisen määräpäivä 3. tammikuuta 2023.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja