"Kentälle jäivät sydän, kroppa ja iso kasa kyyneleitä" – putoaminen eurokentiltä otti koville

Kuopion Palloseura taisteli esimerkillisesti jalkapallon Eurooppa-liigan ensimmäisellä karsintakierroksella. Pohjoismainen suurseura FC Kööpenhamina oli kuitenkin parempi yhteismaalein 2-1.

Videolla Minihuuhkajien tuskallinen tappio EM-kisoissa

Torstaina KuPS taisteli 1-1-tasapelin vieraissa, Kööpenhaminan komealla Parken-stadionilla. Avainpelaaja Petteri Pennanen purki tuntojaan somessa.

– Parkenin kentälle jäi eilen sydän, kroppa ja iso kasa kyyneleitä. Pistettiin iso poika polvilleen, mutta se ei riittänyt. Helvetin tyhjä olo, mutta toisaalta niin ylpeä, että saa olla osa tätä seuraa, Pennanen kirjasi Twitteriin.

Myös maalitykki Rasmus Karjalainen, joka osui Parkenillakin, ammentaa kokemuksesta voimaa tulevaan.

– Ylpeä joka jätkän panoksesta jättiläistä vastaan. Aika euforinen fiilis oli iskeä pari tasoihin ja nähdä kannattajien ja joukkueen hurmos. Kiitos joka ikiselle paikalla olleelle, ylihuomenna jatketaan, Karjalainen twiittasi viitaten sunnuntaiseen Veikkausliigan otteluun Vaasan Palloseuraa vastaan.

Kaikki Eurooppa-liigan karsintoihin päässeet suomalaisjoukkueet putosivat heti ensimmäisellä kierroksella. KuPSin lisäksi laulukuoroon lähtivät Ilves ja FC Lahti.

Lue myös:

    Uusimmat