Kenet haluaisit nähdä, kenen ajatuksia kuunnella? SuomiAreena on täällä taas!

SuomiAreena tulee taas - tätä viikko tarjoaa telkussa, netissä ja Porissa 8:37
SuomiAreena tulee taas! Tätä viikko tarjoaa telkussa, netissä ja Porissa. Haastattelussa SuomiAreenan vastaava tuottaja Johanna Tonttila.

Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena kokoaa jälleen Poriin Suomen kärkinimet ja kiinnostavimmat teemat. 

SuomiAreena valtaa Porin keskustan juhannuksen jälkeisenä tiistaina ja jatkuu perjantaihin saakka.

SuomiAreenan keskusteluiden teemat nousevat ajankohtaisista aiheista: demokratia, sivistys, mielenterveys, vihreä siirtymä, energia, teknologia sekä kestävä kehitys. Ohjelmaan voi tutustua täällä.

SuomiAreena-sisältöjä voi seurata paikan päällä, mutta myös suorana lähetyksenä sekä tallenteena MTV Katsomossa. Lisäksi ajankohtaiset politiikkaohjelmat nähdään iltaisin MTV3-kanavalla. 

MTV3-kanavalla ja Katsomossa:

Huomenta Suomi
ti–pe 25.–28.6. klo 6.25–10.00

SuomiAreena: Puheenjohtajatentti 
ti 25.6. klo 20.00–22.00

SuomiAreena: Tasavallan presidentin haastattelutunti (tallenne)
ke 26.6. klo 20.00–21.00

SuomiAreena: Tänä iltana Porissa
to 27.6. klo 20.00–21.00

MTV Uutisilla on Porissa ohjelmaa iltapäivisin myös Kauppatorilla sijaitsevalla MTV-lavalla. 

Myös nämä keskustelut voi katsoa Katsomossa sekä suorana että tallenteena.

SuomiAreena käynnistyy - haastattelussa Porin kaupunginjohtaja Lauri Inna 2:26
SuomiAreena käynnistyy - haastattelussa Porin kaupunginjohtaja Lauri Inna.

MTV-lavan ohjelma Porissa, nähtävissä myös Katsomossa:

Tiistai 25.6. 

 

Kello 14-14.45 MTV Uutiset Live: Lapseni on väkivaltainen – auttakaa!

Miksi pienetkin lapset käyttäytyvät väkivaltaisesti ja sortuvat äärimmäisiin tekoihin? Miten tällaisia lapsia ja nuoria voidaan auttaa? Kuinka Vantaan taannoisesta koulusurmasta päästään eteenpäin? Aiheesta keskustelemassa nuorisopsykiatrian professori Riittakerttu Kaltiala ja lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen. Haastattelijana MTV Uutisten Tiia Palmén.

 

Kello 17.-17.30: MTV Uutiset Live: Leijonien uusi päävalmentaja – kuka olet, Antti Pennanen?

Pennanen astuu suurennuslasin alle Suomen kenties vaativampaan valmentajan pestiin miesten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentajaksi. Millaiset paineet uusi pesti tuo Jukka Jalosen menestysvuosien jälkeen ja kuka oikein on mies nimeltä Antti Pennanen? Haastattelijana MTV Urheilun Jukka Lohva.

 

Keskiviikko 26.6. kello 14-14.45:Pelottaako ikääntyminen? Elämää pohtimassa presidentti Tarja Halonen, Eini sekä Esko Eerikäinen

Presidentti Tarja Halonen sekä pitkän linjan artisti Eini miettivät yhdessä radio- ja tv-juontaja Esko Eerikäisen kanssa ikääntymistä. Millainen maa Suomi on eri ikäisille ihmisille ja kuinka julkisuudessa oleminen on vuosien varrella muuttunut?

Keskustelun juontavat MTV Uutisten Eeva Lehtimäki ja Katri Utula.

 

Torstai 27.6. kello 14-14.45: MTV Uutiset Live: Someen vai “oikeisiin töihin”? Julkkistähtenä olemisen hyvät ja huonot puolet

Suorasanainen vaikuttaja Sointu Borg, työelämän professori Sami Sykkö sekä toimittaja Tuomas Enbuske pohtivat, miksi työelämä ei nuorten keskuudessa ole yhtä houkutteleva vaihtoehto, kuin sometähteys? 

Mitä julkisuudessa oleminen tarkoittaa hyvässä ja pahassa? Ja olisiko Sointu Borgista tai Tuomas Enbuskesta politiikkaan? Haastattelijana MTV Uutisten Katri Utula.

 

Perjantai 28.6. kello 14-14.45: SuomiAreena Porissa -kokooma

Lue myös:

    Uusimmat