Mainos

Kenen auto tämä on? Poliisi toivoo kuljettajaa todistajaksi Tesoman murhasta

Poliisi yrittää päästä Tesoman murhaajan jäljille parannellun kuvankäsittelyn avulla. Nyt tietoja toivotaan saatavan henkilöltä, joka ajoi punaista autoa valvontakameratallenteella, jossa näkyvät myös Tesoman henkirikoksesta epäillyt nuoret.

Tapauksesta kertoi ensimmäisenä Aamulehti.

Tapauksen tutkinnanjohtaja Jari Kinnunen kertoo MTV Uutisille, että tutkintalinjana on kolmen nuoren tunnistaminen. Vielä heitä ole tunnistettu.

– Kyllä joku tietää keitä he ovat, mutta ei ole vielä kertonut, Kinnunen arvelee.

Kuljettaja ohitti rikoksesta epäillyt nuoret hyvin läheltä, joten hän voi poliisin näkökulmasta olla tärkeäkin todistaja. Kuljettaja ohitti nuoret Tesoman liikekeskuksella 28. joulukuuta 2014 noin kello 23.18.

tesoma auto

Kukaan ei ole tunnistanut autoa tai ilmoittautunut sen kuljettajaksi. Poliisin parantelemalla kuvalla on tarkoitus saada parempi kuva siitä, mitä merkkiä ja mallia auto on.

Kinnunen kertoo, että kuvan johdosta poliisille on tullut vinkkejä kymmenestä autosta, joten yleisölläkään ei liene selkeää käsitystä siitä, mikä auto on kyseessä.

Tamperelainen Petri Salonen surmattiin kevyen liikenteen väylällä Tesomalla 28. joulukuuta 2014 hänen ollessa matkalla kotiinsa Käräjätörmälle.


14:33

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.