Mainos

Kemin kaksoissurma tehtiin teräaseella: Entinen aviomies pidätetty epäiltynä

Poliisi on pidättänyt miehen, jota epäillään eilen Kemissä tapahtuneesta kahdesta taposta.

Veriteko paljastui eilen, kun Kemin poliisiasemalle saapui aamupäivällä verinen mies, joka kertoi, että häntä on ammuttu yksityisasunnossa. Poliisi löysi asunnosta kaksi vainajaa.

– Epäilemme kahdesta taposta miestä, joka saapui eilen poliisilaitokselle, tutkinnanjohtaja Hanna Lejonqvist Lapin poliisilaitokselta vahvistaa.

Poliisin mukaan on syytä epäillä, että poliisiasemalle saapunut mies oli tunkeutunut entisen vaimonsa ja tämän uuden puolison asuntoon ja tappanut heidät.

Henkirikosten tekoväline on ollut teräase, joka on poliisin hallussa.

Kaksoissurmasta epäilty mies sai välikohtauksessa ampumavamman, jonka syntyä poliisi selvittää. Poliisin mukaan miehen saama vamma ei uhkaa hänen henkeään. Ase on poliisin hallussa ja se on luvallinen.

Poliisin mukaan tapahtumapaikalla ei ollut tekoaikaan muita henkilöitä. Kaksoissurmasta epäiltyä miestä on kuulusteltu, mutta tutkinnanjohtaja ei ota tarkemmin kantaa, miten kuulustelut ovat edenneet.

Tapahtumaa tutkitaan kahtena tappona ja yhtenä tapon yrityksenä. Tutkinta jatkuu muun muassa epäillyn ja asianosallisten kuulustelulla, sekä teknisellä tutkinnalla. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.