Laulajatähden paluu lavoille herkisti somessa – "Ihana, ihana Arja Koriseva!"

Rintasyövästä toipuva laulaja palasi esiintymislavoille Tangomarkkinoiden karsintakilpailussa.

Suosikkilaulaja Arja Korisevan, 51, paluu estradeille herkisti yleisöä lauantaina niin paikan päällä Tangomarkkinoiden karsintakisassa Tampereella kuin kotikatsomoissakin.

Koriseva esitti Ylellä nähdyn karsintalähetyksen päätteeksi uuden singlensä Leipää, lempee, lämpöö. Yleisö antoi laulajalle esityksen jälkeen aplodit seisaaltaan.

Myös sosiaalisessa mediassa iloittiin laulajatähden paluusta.

– Ihana, ihana Arja Koriseva! Esitys osui suoraan tunteisiin... Ihana, kun olet takaisin, kehuttiin Twitterissä.

– Upea Arja Koriseva! Kaunis, hehkutettiin toisessa twiitissä.

Myös laulajan uutuuskappale sai kehuja.

– Ihana Arja Koriseva ja mitkä sanat biisissä.

– Kostuu se ihmisen silmäkulma välillä yllättäen telkkarin ääressäkin. Arja Koriseva äsken ruudussa, niin omana itsenään. Vain lyhyt minitukka kertoi rankasta ajasta, joka nyt takana, herkisteli yksi katsoja Facebookin puolella.


Leipää, lempee, lämpöö -laulun sanomalla Arja Koriseva palasi lauteille rintasyöpään sairastumisen jälkeen. Laulussa sanotaan, ettei koskaan luovu uskosta ja toivosta parempaan huomiseen. Vaikuttava biisi, johon on elämän käsikirjoittajalla varmasti vaikutusta, Facebookissa kirjoitettiin.


Arja Koriseva itse kirjoitti ennen esiintymistään, että jännitystä oli ilmassa.

– Terveisiä matkalta Tohloppiin! Vaikka televisioesiintymisiä on takana suuri määrä, tänään on ilmassa erityistä jännitystä. Laulan suorassa lähetyksessä Tangomarkkinoiden finaalikarsinnan lähetyksessä uuden eilen ilmestyneen kappaleeni, Koriseva kirjoitti omalla FB-sivullaan.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja