Keanu Reevesilta uskomaton ele nuorelle fanille – käytti rahaa antaakseen nimikirjoituksen

Keanu Reevesin tähdittämä John Wick: Chapter 3 sai ensi-iltansa 2:10
Keanu Reevesin tähdittämä John Wick: Chapter 3 sai ensi-iltansa

Matrix-tähti Keanu Reevesista kiertää miehen huomaavaisuutta ylistävä tarina.

Hollywood-veteraani Keanu Reeves huomioi 16-vuotiaan faninsa hellyttävällä tavalla vieraillessaan Australiassa vuonna 2001.

Nykyään SBNation-sivustolla toimittajana työskentelevä James Dator kertasi kohtaamisensa Reevesin kanssa. 16-vuotias Dator työskenteli Sydneyssä sijaitsevassa elokuvateatterissa, kun Reeves käveli yllättäen ostamaan lippua Johnny Deppin tähdittämään From Hell -elokuvaan.

Reeves oli pukenut ylleen nahkatakin ja hevosratsastajan kypärän. Dator kertoo, että kypärä vei hänen kaiken huomionsa ja hänellä meni aikaa tajuta, että kassalle astellut mies oli Keanu Reeves.

Dator luonnollisesti halusi ihailemansa näyttelijän nimikirjoituksen ja keksi mielestään ovelan kikan nimikirjoituksen saamiseksi. Hän tarjosi Reevesille henkilökunta-alennusta, jolloin Reeves olisi joutunut allekirjoittamaan kuitin, antaen näin Datorille nimikirjoituksensa.

– "En työskentele täällä", Keanu sanoo selvästi hämmentyneenä tarjouksestani, Dator kertaa tapahtumia.

Reeves palasi kuitenkin pelastamaan nuoren miehen päivän.

– Kaksi minuuttia myöhemmin kuulen koputuksen kassani takana olevaan oveen. Oletin sen olevan pomoni, se olikin Keanu. "Tajusin, että taisit haluta nimikirjoitukseni, joten allekirjoitin tämän", hän sanoo ja ojentaa minulle herkkukojulta saamansa kuitin, jonka takana on hänen nimikirjoituksensa. Tämän jälkeen hän nakkaa jäätelötuutin roskikseen ja menee katsomaan elokuvaa, Dator kertoo.

Vasta myöhemmin hän tajusi Reevesin ostaneen herkkukojulta jäätelötuutin, jotta hänellä olisi paperia, jolle kirjoittaa Datorin kaipaama nimikirjoitus. Dator kertoi tosin harmikseen kadottaneensa nimikirjoituksen sisältävän kuitin.

Pitkän uran Hollywoodissa luonut Reeves tuli kaikille viimeistään tutuksi sci-fi-elokuva Matrixin pääroolissa. Viime vuosina hän on tähdittänyt John Wick -elokuvia ja myös mukana kesällä ilmestyvässä Toy Story 4 -elokuvassa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat