Kävikö pallo maalissa? El Clasicon kiistanalainen tilanne nousi puheenaiheeksi – La Ligan ratkaisu hämmästytti asiantuntijoita: "Mahdoton sanoa"

Kiistanalainen läheltä piti -tilanne nousi puheenaiheeksi studiossa – La Ligan ratkaisu ihmetyttää: "Mahdoton sanoa" 1:11
Maaliviivateknologian puuttuminen hämmästytti MTV Urheilun asiantuntijoita.

MTV Urheilun asiantuntijat Mika Väyrynen ja Antti Niemi hämmästyivät siitä, ettei La Liga -otteluissa ole käytössä maaliviivateknologiaa.

Sunnuntaisessa Barcelonan ja Real Madridin välisessä El Clasicossa maaliviivateknologialle olisi ollut käyttöä, sillä pelin avausjaksolla pallo kävi Lamine Yamalin toimesta hyvin lähellä maalia.

Tilannetta tarkisteltiin VARin avustuksella, eikä suinkaan maaliviivateknologialla, sillä La Ligassa ei kyseistä teknologiaa ole käytössä. VAR katsoi Real-vahti Andri Luninin pysäyttäneen pallon ennen kuin se ylitti maaliviivan kokonaan.

MTV Urheilun asiantuntijat Mika Väyrynen ja Antti Niemi hämmästelivät maaliviivateknologian puuttumista. 

– Tämä on jännä. Puhuimme ennen peliä, että La Ligassa on hienot grafiikat ja teknologiaa otteluiden sisällä, mutta sitten ei ole maaliviivateknologiaa. Se vähän yllätti. Ihan mahdoton sanoa, onko pallo oikeasti kokonaan sisällä, Väyrynen sanoo.

– Oletin, että tämän tason peleissä maaliviivateknologia on olemassa. Jää vaivaamaan se, ettemme koskaan saa tietää, oliko tuo sisällä, Niemi komppaa.

Kävikö pallo maalissa vai ei? Katso tilanne studioanalyyseineen pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat