Kauppakeskus muuntuu maaliskuussa ravikeskukseksi

Raviurheilu yllättää jälleen. Lempäälän Ideaparkissa järjestetään 10. - 11. ensi maaliskuuta Lumiravit.

Kaivopuistossa järjestettiin viime toukokuussa poikkeuksellisen ainutlaatuinen hevostapahtuma, Hevoset Kaivarissa. Tapahtuma saa ensi vuonna jatkoa, ainoastaan tapahtumapaikka ja –ajankohta vaihtuvat.

Keskiviikon C More Maxin Toto65-lähetyksessä vieraili Lauri Hyvönen, joka juonsi Hevoset Kaivarissa –tapahtuman.

- Tapahtuman järjestäminen vaati järjestäjäorganisaatiolta hillitöntä ponnistusta. Se alkoi kaikkien paikkojen suunnittelusta. Lisäksi raviradan rakentaminen ja fasiliteettien tekeminen vaati järkyttävän määrän työtä. Tämänkin tapahtuman takana on varmasti iso organisaatio, Lauri Hyvönen arvioi.

Hippoksen kehityspäällikkö Suvi Louhelainen oli mukana luomassa Kaivopuistossa järjestettyä hevostapahtumaa. Hän on mukana myös uudessa Lumiravit-projektissa.

- Meille tarjoutui mahdollisuus tehdä taas jotain uutta ja erilaista, Louhelainen riemuitsee.

- Me tuomme maaliskuussa hevosia ja poneja Ideaparkkiin. Järjestämme ulkoalueella vauhdikkaita knockout-kilpailuja lämminverisille ja suomenhevosille. Raviradalla nähdään lisäksi myös poneja ja raviratsastusta eli montéa. Kyseessä on koko perheen ilmaistapahtuma.

Katso studiokeskustelu kokonaisuudessaan oheiselta videolta. Videolta näet myös Ideaparkin kauppakeskusjohtaja Visa Vainiolan ja Veikkauksen liiketoimintapäällikön Petri Huikon haastattelut. Lisäksi kuulet, mitä mieltä Jukka Torvinen on maaliskuussa järjestettävästä tapahtumasta. 

Lue myös:

    Uusimmat