Kaunis isänpäivälahja – Ville Niemisen poika luritteli upean soolomaalin uudessa jenkkiseurassaan

Ville Nieminen:"Mä olen jääkiekkoa varten" 4:28

Näyttää vahvasti siltä, että Ville Niemisen poika Viljami on hieman erityyppinen pelimies kun isänsä. Viljami Nieminen teki USHL-uransa avausmaalin erittäin komeasti. 

Ville Nieminen kertoo urallaan suhtautumisestaan jääkiekkoon. 

Viljami Nieminen, 16, siirtyi kesken kauden juniorisarja USHL:än Sioux City Musketeersin riveihin. Hän räväytti perjantaina kauden neljännessä otteluussaan soolomaalilla, joka herkistytti varmasti myös tätä nykyä Pelicansin SM-liigajoukkuetta valmentavan isän, Ville Niemisen. 

Musketeers voitti ottelussa Cedar Rapidsin 5–3. Joukkueessa pelaa Niemisen lisäksi HIFK:sta tullut Marcus Kallionkieli

Viljami Nieminen pelasi alkukauden Tapparan B-junioreissa, joissa hän teki 17 ottelussa 19 pistettä. Maali on toistaiseksi Niemisen ainoa tehopiste viidessä USHL-ottelussa, 

Ville Nieminen pelasi komean NHL-uran ja voitti Stanley Cupin Colorado Avalanchessa 2001. Hän luonnehti poikaansa Arto Nybergin ohjelmassa. 

– No joo, pojan ymmärrys lisääntyy koko ajan. Paljon tekee asioita, ja ilmeisesti työkalut ovat paremmat kuin isällään, Ville Nieminen sanoi Tamperelainen-lehden mukaan.

– Jos omasta pojastani otan esimerkin, niin ei hän ainakaan koulumiehiä ole. Sitten kannattaa panostaa jääkiekkoon, oli se sitten oikein tai väärin.

Viljami Nieminen jätti Pohjois-Amerikkaan lähtiessään terveiset tärkeille ihmisille Instagramissa. 

– On aika hyvästellä jätkät, todella hieno matka takana, kiitokset kuuluu joukkueen valmentajille, huoltajille, pelaajille joitten kanssa oon saanut jakaa tän matkan mun kanssa, hän kirjoitti. 


Lue myös:

    Uusimmat