Kauniit ja rohkeat -tähti Jacqueline MacInnes Wood muistelee Suomen vierailuaan: "Olin todella huppelissa"

3:42
Näin sujui Salkkarit-tähtien ja Kauniit ja rohkeat -sarjan näyttelijöiden kohtaaminen!

Salkkarit-tähdet pääsivät tapaamaan Kauniit ja rohkeat -sarjan kollegoitaan.

Salatut elämät -sarjasta tutut näyttelijät Mia Ehrnrooth ja Axel Milliam pääsivät kohtaamaan videoyhteyden avulla Kauniit ja rohkeat -sarjan tähtiä. Erikoisessa kohtaamisessa näyttelijät pääsivät vertaamaan omia tuotantojaan sekä työskentelytapoja päivittäissarjan kuvauksissa.

Mukana kohtaamisessa on Kaunarit-tähdet Darin Brooksia ja Jacqueline MacInnes Wood, jotka kertoivat MTV Uutisten haastattelussa Suomi-yhteydestään.

–Saan paljon viestejä suomalaisilta faneilta Instagramissa. Kaikki ovat niin ihania. Olen niin iloinen, että show tavoittaa myös teidät, Brooks kertoo.

–Olette maailman kilteimpiä ihmisiä. Olette myös maailman onnekkaimpia ihmisiä. Olen tavannut suomalaisia fanitapaamisissa, Brooks jatkaa.

MacInnes Wood vieraili Suomessa kuusi vuotta sitten. Tuolloin hän tapasi paljon suomalaisia fanejaan.

– Menimme Karaoke-baariin ja olimme siellä tunteja. Menimme fanitapaamiseen seuraavana päivänä. Ihmisten energia oli niin hauska. Kaikki olivat niin ystävällisiä. Vaikka olin väsynyt halusin jutella ja tavata kaikkien kanssa.

Näyttelijä kertoo päätyneensä humalaan suomalaisessa kesäyössä.

– Viimeisenä päivänä menimme syömään ja otettiin muutamia drinkkejä. Kun aurinko laskisi lähtisimme pois. En tajunnut, että aurinko ei laskenut ennen kuin neljältä aamuyöllä. Tarpeetonta sanoa, että olin todella huppelissa.

Kahden lapsen äiti toivoo pääsevänsä pian takaisin Suomeen.

– Haluaisin tulla. Juttelimme siitä juuri mieheni kanssa. Haluaisimme tuoda lapsemme sinne. Ehkä vuoden tai parin päästä, mutta tulemme ehdottomasti takaisin.

Katso yllä olevalta videolta kohtaamisen parhaat palat!

Katso videolta tähtien kohtaaminen!

Tallenne koko tapaamisesta on nähtävissä täällä!

Salatut elämät arkisin mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja