Kauheimmat lemmenhetket: Harkitse näitä rakastelupaikkoja tarkkaan

Rakastelu väärässä paikassa voi aiheuttaa noloja tilanteita ja fyysistä haittaa. Harkitse siis tarkkaan, missä antaudut himon vietäväksi.

Seksin harrastaminen erikoisissa paikoissa voi kuulostaa kiehtovammalta kuin mitä se tosielämä onkaan. Collegecandy.com listasi paikat, joissa rakastelua kannattaa harkita kaksi kertaa.

Vanhempien asunto

Ei ole mitään pahempaa, kuin tulla keskeytetyksi, kun oma isä avaa makuuhuoneen oven kertoakseen, että ruoka on valmista. Tästä eteenpäin isäsi luultavasti inhoaa poikaystävääsi, eikä pidä sinuakaan enää "isin pikku tyttönä".

Kuntolaitteen päällä

Seksin harrastaminen kuntolaitteen päällä voi tuntua hauskalta idealta. Homma on kuitenkin vain hankalaa ja tahattoman koomista.

Hiekkarannalla

Ajatuskin siitä, että hiekkainen penis työntyy sisääsi, on varmasti ahdistava.

Metsässä

Metsässä rakastelu voi kuulostaa romanttiselta, mutta hyttysten pistot takapuolessa pilaavat tunnelman totaalisesti.

Soluasunnossa

Kämppäkavereista on mukavasti seuraa, mutta ystävien kanssa asuminen ei jätä tilaa romantiikalle. On erittäin kiusallista jatkaa yhteiseloa sen jälkeen, kun kämppäkaveri on voihkinut äänekkäästi viereisessä, tai pahimmillaan samassa huoneessa kuin missä sinä asut.

Parveke

Lempiminen ulkona, mutta kodin suojissa voi tuntua miellyttävältä, mutta hommasta katoaa maku, kun huomaat naapurisi naureskelevan puuhillenne.

MTV3/Helmi

Lähde: collegecandy.com

Kuvat: Shuttestock/Ivan Montero Martinez , Dmitriy Raykin

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja