Kauhavalaisisä ei hennonnut herättää perhettään huomattuaan 40 miljoonan euron voittonsa – ajatus muuttuvasta elämästä mietitytti

Kauhavalle pamahti 40 miljoonaa! Näin voitto puhutti juontajia aamun Huomenta Suomessa 1:26
Näin jättipotin voitto puhutti juontajia Huomenta Suomessa.

Yli 40 miljoonan euron Eurojackpot-potin perjantaina voittanut kauhavalaismies huomasi voittonsa heti tuoreeltaan. Veikkaus on myös ehtinyt onnitella miestä voitostaan puhelimitse, kertoo Veikkaus tiedotteessaan.

Noin 40,2 miljoonan euron jättipotti on 11. suurin Suomeen osunut Eurocakpotin päävoitto.

Veikkauksen tiedotteessa mies kertoo saaneensa tiedon jättivoitostaan Veikkaus-tilinsä tarkistamalla.

– Menin katsomaan sitten omat pelit -osion. Siellä se näkyi tieto. Voin ihan klassisesti sanoa, että ajattelin että pitääkö tämä oikeasti paikkaansa. Kyllä sitä sitten vähän mietti ennen nukkumaan menoa, että mitenköhän tämä elämään vaikuttaa.

Perhettään mies ei hennonnut yllättävästä elämänmuutoksesta huolimatta herättää.

– Muu perhe jo siinä nukkui, niin en alkanut heitä herätellä. Lähipiirille on seuraavana päivänä iloinen asia kerrottu ja sillä mennään, mies kertoo tiedotteen mukaan.

"Ei ääntä aleta pitää"

MTV Uutiset haastatteli lauantaiaamuna voittopaikkakunnan paljastuttua Kauhavan vt. kaupunginjohtaja Liisa Saloa. MTV Uutiset kysyi häneltä tapaavatko paikalliset näyttää  ulospäin, jos heitä on kohdannut suuri onni tai menestys. Salo arvioi sen riippuvan henkilöstä, mutta uskoi yleisempää olevan asian pitäminen vakan alla.

– Ehkä on näin, että "kel' onni on, se onnen kätkeköön" on se yleisempi. Mutta riippuu toki aina henkilöstä, mutta uskon, että olemme täällä sellaista ei-pröystäilevää porukkaa. Ei siitä välttämättä numeroa tehdä, hän epäili.

Veikkauksen tiedotteen perusteella Salon arvioi osui oikeaan.

– Ei mitään isoja juhlia tai ääntä aleta pitää. Mutta sen voin sanoa, että jotain muutakin kyllä tehdään kuin vaihdetaan autoon uudet renkaat, Eurojackpot-voittaja kertoi Veikkauksen mukaan.

– Tässä kohtaa asia on vielä tosi tuore, mutta kyllä voitto ihan varmasti tulee näkymään meidän elämässämme.

Tiedotteen mukaan mies harkitsee esimerkiksi sijoitusten tekemistä voittorahoillaan.

Lue myös:

    Uusimmat