Katy Perry: Naiset ovat yhtä katalia kuin kissat!

Katy Perry lienee tähtimaailman kuuluisin kissanainen – allergiastaan huolimatta. Laulaja kertoo näkevänsä paljon yhtäläisyyksiä kissojen ja naisten välillä.

Laulaja Katy Perry rakastaa tunnetusti kissoja yli kaiken. Hänellä itsellään on kissakavereita kolmisen kappaletta; Kitty Purry, Morrissey ja Krusty. Vaikka laulaja paljastaa olevansa allerginen kissoille, hän on menettänyt sydämensä noille salaperäisille häntäheikeille:

– Olen allerginen kissoille. Puolet perheestäni on, ikävä kyllä, mutta nuorena tyttönä olin koiraihminen, etten oikein edes ymmärtänyt kissojen päälle ennen kuin ensimmäinen kissani Kitty Purry asteli elämääni eikä suostunut lähtemään. Minun piti tutustua siihen ja olla kärsivällinen sen kanssa. Olin kiinnostunut sen ominaispiirteistä ja tajusin: "Oho, naiset ovat kuin kissoja!", Perry kertoo.

Perry huomasi, että naiset osaavat olla yhtä ovelia ja katalia, kuin kissat:


– Ne haluavat hellyyttä vain silloin kun niille sopii. Ne haluavat ihmisten ansaitsevan niiden kiintymyksen ja ne syövät vain silloin kuin ne haluavat. Älä yritä työntää niiden kurkkuun ruokaa. Lisäksi, ne eivät tule sinua ovelle vastaan ellet ole niille erittäin, erittäin kiltti, Perry kuvailee pilke silmäkulmassa.

Missä muissa asioissa naiset muistuttavat kissoja? Kommentoi!

Lähde ja kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja