Katujengin johtohahmo Milan Jaff taas käräjillä – syytetään törkeästä lapsenraiskauksesta ja raiskauksesta

Katujengin keulahahmona vakavista väkivaltarikoksista tuomittu Milan Jaff on jälleen käräjillä. Someräppärinäkin tunnettua nuorukaista syytetään nyt törkeästä lapsenraiskauksesta sekä perusmuotoisesta raiskauksesta Helsingin käräjäoikeudessa.

Syytteiden käsittely alkoi oikeudessa viime viikolla ja jatkuu edelleen. Törkeän lapsenraiskaussyytteen asiakirjat on määrätty kokonaan salaisiksi, joten syytteen sisällöstä ei ole toistaiseksi saatavilla tarkempaa tietoa.

Pelkän syytenimikkeen perusteella voi kuitenkin päätellä, että syyttäjä epäilee Jaffin tehneen törkeän seksuaalirikoksen, jonka uhri on alle 16-vuotias.

Raiskaussyyte puolestaan perustuu tapahtumiin Jaffin asunnolla Helsingissä elokuussa 2020.

Syyttäjä: Pakotti suojaamattomiin sukupuoliyhteyksiin

Raiskaussytteen mukaan Jaff pakotti erään naisen suojaamattomiin sukupuoliyhteyksiin väkivaltaa käyttämällä.

Syyttäjän käsityksen mukaan Jaff oli muun muassa kuristanut naista ja painanut tämän käden sänkyä vasten, kun nainen oli yrittänyt estellä miestä huutamalla ja raapimalla. Nainen sai tilanteessa lieviä vammoja.

Jaff on kiistänyt syyllistyneensä rikokseen. Hänen mukaansa kaikki tapahtui yhteisymmärryksessä. Hän kiistää käyttäneensä väkivaltaa tai muutenkaan pakottaneen naista. Jaffin mukaan nainen itse halusi "kovaa seksiä".

Käräjäoikeus antaa sekä raiskaussyytteen että törkeän lapsenraiskaussyytteen osalta yhteisen tuomion myöhemmin. Tuomion antopäivä ei ole vielä tiedossa, sillä asioiden käsittely jatkuu edelleen.

Kova rikostausta

Jaff on ollut viime aikoina useita kertoja oikeudessa vakavista rikoksista syytettynä.

Toistaiseksi kovimmat seuraamukset mies sai suuressa katujengijutussa, jossa hänet tuomittiin käräjillä 10 vuoden vankeuteen muun muassa tapon yrityksestä, törkeästä ryöstöstä, törkeästä vapaudenriistosta sekä törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta. Tuomio tuli toukokuussa.

Jengipomo Milan Jaffille 10 vuoden vankeustuomio 5:05

Jaff oli tuomion mukaan mukana kotibileammuskelussa Espoossa sekä suunnittelemassa väkivaltaista hyökkäystä Helsingin ravintola Kaivohuoneelle syksyllä 2021. Taustalla oli kahden pääkaupunkiseudulla vaikuttavan katujengin välinen vihanpito.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen, ja on mahdollista, että juttua puidaan vielä myöhemmin hovioikeudessa.

Lisäksi KRP tutkii tällä hetkellä Vantaalla tapahtunutta murhan yritystä, mihin liittyen Jaff on vangittu rikoksesta epäiltynä. Jutun esitutkinta on loppusuoralla. KRP on kertonut tapauksen liittyvän katujengeihin. Jos asiassa nostetaan myöhemmin syyte, Jaff palaa jälleen kerran käräjäoikeuteen vakavasta väkivaltarikoksesta epäiltynä.

Jengisuunnitelma iskusta Kaivohuoneelle tallentui salakuuntelussa:"Tehään niille niin pahaa, ne ei pysty liikkuun" 2:13
Katujengin suunnitelma väkivaltaiskusta Kaivohuoneelle tallentui salakuuntelussa. Kuuntele pätkä poliisin salakuuntelunauhasta.

Lue myös:

    Uusimmat