Helsinkiläisen katujengin pomolle Milan Jaffille uusia syytteitä: Potki päähän ja kuvasi kännykällä

Helsinkiläisen katujengin pomolle Milan Jaffille taas uusia syytteitä– rikostoimituksen päällikkö perkaa tapauksen 4:40
Milan Jaffille jälleen uusia syytteitä – katso videolta, mistä kaikesta häntä nyt syytetään.

Suuressa katujengioikeudenkäynnissä syytetty someräppäri Milan Jaff on tänään Pirkanmaan käräjäoikeudessa syytettynä kahdesta pahoinpitelystä. 

Syytteen mukaan Jaff pahoinpiteli kahta miestä tammikuussa 2020 Tampereella. Ensimmäistä uhria Jaff löi useita kertoja nyrkillä ylävartaloon ja päähän sekä potki häntä ylävartaloon. Miehelle aiheutui teosta ilmarinta, ruhjeita, turvotusta ja naarmuja.

Toista miestä Jaff potkaisi ainakin kerran päähän, kun mies makasi maassa. Uhrille aiheutui teosta kipua, turvotusta ja mustelma. Tältä mieheltä Jaff myös anasti lompakon, jossa oli 10 euroa rahaa ja henkilö- sekä pankkikortteja.

Jaff kuvasi teot kännykällään. Teoista on oikeudessa todisteena videomateriaalia ja kuvakaappauksia.

Jaff ei ole paikan päällä oikeudessa Tampereella, vaan hän osallistui istuntoon videoyhteyden välityksellä vankilasta.

Syyttäjä vaatii Jaffille kahdesta pahoinpitelystä ja näpistyksestä rangaistukseksi ehdollista vankeutta ja sen tehosteeksi valvontaa.

Kaivohuoneelle suunniteltua iskua käsitellään vielä oikeudessa

Jaff on parhaillaan syytettynä isossa katujengioikeudenkäynnissä Helsingin käräjäoikeudessa. Syyttäjä vaatii hänelle yhteensä kahdeksan vuoden vankeusrangaistusta useista eri rikoksista.

Jaffia syytetään muun muassa törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta, oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta, törkeästä ryöstöstä, törkeästä vapaudenriistosta ja huumausainerikoksesta.

Oikeudenkäynti jatkuu vielä ensi viikolla yhden päivän ajan Kaivohuoneelle suunnitellun väkivaltaiskun käsittelyllä.

Syyttäjän mukaan jutun taustalla on helsinkiläisen ja espoolaisen katujengin välinen väkivallan ja koston kierre. Iskuaikeista Kaivohuoneelle syytetään useita helsinkiläisjengin jäseniä. Syyttäjän mukaan iskulla oli tarkoitus kostaa espoolaisjengin aiempia tekoja, muun muassa helsinkiläisjengin jäsenen aiempaa puukotusta.

Jengi aikoi syyttäjän mukaan tunkeutua Kaivohuoneella järjestetyksi aiottuun tapahtumaan mukanaan teräaseita ja ainakin yksi ampuma-ase. Tapahtuma peruttiin poliisin saatua vihiä suunnitelmasta.

Milan Jaffin autoon asennetut kuuntelulaitteet tärkeänä näyttönä ryöstöjutussa 2:02
Milan Jaffia syytetään parhaillaan isossa katujengejä koskevassa oikeusjutussa muun muassa törkeästä ryöstöstä. Hänen autoonsa oli poliisitutkinnassa asennettu salakuuntelulaitteistoa. Kuuntele yllä olevalta videolta pätkä nauhoitteesta. Video ei liity uutisjutun käsittelemään pahoinpitelytapaukseen.

Tuomittu aiemminkin pahoinpitelystä

Jaff tuomittiin jo maaliskuussa törkeästä pahoinpitelystä, johon hän syyllistyi Kotkassa vuonna 2020. Siitä hän sai yli vuoden ehdotonta vankeutta.

Tuomioon johtanut välikohtaus tapahtui toukokuun 2020 lopussa Kotkan Hirssaaressa. Jaff sekä toinen mies olivat olleet samoissa juhlissa, ja he olivat ajautuneet tappeluun juhlien jälkeen läheisellä parkkipaikalla.

Kymenlaakson käräjäoikeuden tuomion perusteella Jaff oli hyökännyt miehen kimppuun, lyönyt tätä päähän ja jatkanut pahoinpitelyä vielä potkimalla ja lyömällä uhria useamman kerran päähän, kun tämä makasi jo maassa.

Lue myös:

    Uusimmat