Kalle Rovanperälle maksimipisteet päätösetapilta! Maalissa kuultiin iloista suomalaistähteä – "Näytti, että olemme täysin hukassa"

Kalle Rovanperä oli tyytyväinen neljänteen sijaansa Monte Carlon MM-rallissa, vaikka menetti mahdollisuudet kärkisijoihin avauspäivien vaisun vauhdin takia. 

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Pääkuvan video: Dramaattinen käänne! Sebastien Ogierin rengasrikko nosti Sebastien Loebin voitonsyrjään kiinni toiseksi viimeisellä erikoiskokeella. 

Rovanperä jäi valtavasti kärjelle torstain ja perjantain erikoiskokeilla, mutta lauantaina tahti muuttui täysin, ja suomalainen nappasi jopa kaksi pohja-aikaa

Sunnuntaina hän ajoi varmasti maaliin, varmisti neljännen sijansa ja tärkeät MM-pisteet (12) itselleen ja tallille. Lisäksi hän voitti kisan päättäneen Power stage -pätkän ja sai siitä viisi lisäpistettä. 

Maalissa kuultiin tyytyväistä suomalaista. 

– Torstaista ei ollut kovin vaikea parantaa. Mutta täytyy sanoa, että olen todella iloinen siitä, mitä pystyimme tekemään, sillä meno näytti niin huonolta alussa. Näytti, että olemme täysin hukassa, Rovanperä kommentoi. 

– On kiva olla takaisin omassa vauhdissa ja ajaa kilpaa. Menetimme palkintosijan varmuudella jo kisan alussa, mutta tämä oli silti kaiken kaikkiaan melko hyvä kisa meiltä. Uusi auto toimii hienosti, meillä ei ollut ongelmia. Kaikki tallissa ovat tehneet hienoa työtä, suomalainen summasi. 

Kisan voitti M-Sportin Sebastien Loeb, josta tuli MM-rallihistorian vanhin kilpailuvoittaja. Toiseksi tuli Toyotan Sebastien Ogier, joka menetti voiton rengasrikkoon toiseksi viimeisellä erikoiskokeella. Kolmas oli M-Sportin Craig Breen

Lue myös:

    Uusimmat