Katsojien yllätysvalinta: Hän on Muodin huipulle -kilpailijoista kiinnostavin

Muodin huipulle -nettisivuilla kysyttiin katsojilta, kuka tuoreista Muodin huipulle -kilpailijoista on kiinnostavin. Äänestys oli tiukka, mutta lopulta voittajaksi selviytyi Seinäjoella asuva Suvi, joka on opettanut muotisuunnittelua Italiassa.

Muodin huipulle -nettisivujen kävijät äänestivät tänään alkavan kilpailun kiinnostavimmaksi kilpailijaksi ensivaikutelman perusteella 31-vuotiaan Suvi Jaskari-Marchesin. Suvi sai ääniä 376 kappaletta, eli lähes 16 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

– Suvilla on oma, upea tyyli. Erottuu taatusti massasta, perustelee nimimerkki SK.

Myös nimimerkki Aamu on samaa mieltä:

– Suvilla on laajat opinnot takanaan, intohimoinen ote työhönsä sekä tuntumaa muotimaailmaan. Erottuu joukosta omanlaisenaan.

– Suvilla on ammattitaitoa ja inspiraatiota vaatesuunnitteluun ja toteutukseen. Hänen vaatteistaan huokuu kauneus, hehkuttaa puolestaan Heidi T.

Täpärästi toiselle sijalle jäi dramaattisia vaatteita suunnitteleva Anne-Mari Pahkala, 26. Hän keräsi ääniä 358 kappaletta, eli 15 prosenttia kokonaisäänimäärästä.

– Anna-Marin työt ovat omaperäisiä, mielenkiintoisia ja taitavasti toteutettuja, kehuu Tarja.

– Todella kiinnostava tyyppi, näkemystä muodin suunnasta löytyy ilmeisen rutkasti! nimimerkki Bnirb arvioi.

Kolmen kiinnostavimman joukkoon mahtui myös turkulainen Jussi Salminen, 22. Hän sai äänestyksessä ääniä 287 kappaletta, eli 12 prosenttia.

– Nuori, symppiksen ja mielenkiintoisen oloinen tyyppi! Tuo varmaan särmää catwalkille! uskoo nimimerkki m.

– Rohkeasti täysin omaperäinen eikä varmasti katsele muista mallia, vaan tallaa täysin omia polkujaan. Rutkasti innostusta ja luottamusta omaan tyyliin ja määrätietoisuutta, jolla menee läpi vaikka harmaan kiven, suitsuttaa nimimerkki Lis.

Reippaan äänimäärän keräsivät myös Jarna Papinniemi, Mari Koppanen, Reta Raven ja Linda Sipilä. Äänestyksen häntäpäähän jäivät puolestaan Tuomas Kantola ja Paula Kasurinen.

Muodin huipulle alkaa tiistaina 22. helmikuuta kello 20. Pikauusinta AVAlla keskiviikkoisin kello 20.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja