Mainos

Katsojien saamaa viihdearvoa harmitellut Fernando Alonso: "En ole täällä 2021"

1:05

Fernando Alonso on useaan ilmoittanut, ettei Formula ykkösten nykymeno ole hänen mieleensä. Merkittäviä sääntömuutoksia saadaan vasta 2021, mutta Alonso ei aio silloin olla enää mukana.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Saksan GP viikonloppuna

Sunnuntai: Saksan GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

– En tule olemaan täällä 2021. Tulen olemaan sohvalla katsomassa Ranskan ympäriajoa ja kaikkia näitä juttuja, Alonso sanoi lauantaina Daily Expressin mukaan.

Alonso tekee selväksi, että Formula ykkösten tulisi ratkaista perusteellisia ongelmiaan, kuten se, että lauantaina aamupäivällä kisalipuistaan maksaneet katsojat saivat harjoituksissa tuijottaa pääasiassa tyhjää rataa. 

– Minulle tärkeintä olisi, että ratkaisimme ongelmat, kuten tänään aamulla. Sama tapahtui Ranskassa ja jälleen täällä.

– Kun kolmansissa harjoituksissa sataa, on meillä katsomossa 50 000 ihmistä, joille ei tarjota toimintaa ollenkaan, koska meillä ei ole käytössämme enää renkaita harjoituksia varten. Renkaita on pakko säästää aika-ajojen tai kisan mahdollisen sadekelin varalle, Alonso jatkoi.

Alonso, 36, ei ole tehnyt päätöstään F1-uransa jatkosta tämän kauden jälkeen. McLaren haluaisi jatkaa hänen kanssaan yhteistyötä, mutta joutuu odottelemaan Alonson ratkaisua.

Kesäkuussa Le Mansin 24 tunnin ajon voittanut Alonso on harkinnut vakavasti siirtymistä urheiluautoihin tai IndyCar-sarjaan.

5:17

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.