Katso sokeeraavat kuvat: Kohutähti Jodie Marsh on nykyään kehonrakentaja

Glamourmallina ja tosi-tv-tähtenä tunnettu Jodie Marsh, 32, osaa hätkähdyttämisen taidon. Neito on kuulu, paitsi suorapuheisuudestaan, myös huomiota herättävistä tempauksistaan. Nykyään tähti harrastaa kehonrakennusta.

Povipommi Jodie Marsh pääsi julkisuuteen vuonna 2003 esiinnyttyään Essex Wives -sarjassa, joka kuvasi Essexin maakunnassa asuvien naisten elämää. Sittemmin Jodielle aukesi ura glamour- ja toplessmallina.

Marsh on esiintynyt myös lukuisissa tositv-ohjelmissa. Vuonna 2006 povipommi heitettiin ensimmäisenä ulos brittijulkkisten Big Brother -talosta. Marshin mielestä asuinkumppanit kohtelivat häntä huonosti, mutta tähti ei itsekään säästellyt sanojaan. Kilpakumppaniaan Chantelle Houghtonia hän kuvaili lahjattomaksi ajanhukaksi.

Marsh on saanut huomiota myös paljastavilla asuillaan ja kertomalla biseksuaalisuudestaan. Neidon käsikynkässä viihtyi ennen kampaajana työskentelevä 26-vuotias Nina Elley, mutta nyt tyttöystävä on jäänyt taka-alalle. Uusin kohu syntyi, kun Marsh aloitti kehonrakennuksen.

– Olin aivan pehmeä, ennen kuin aloin käymään salilla, Marsh on kertonut.

Uudet kuvat osoittavat, että Marsh on nykyään uskomattomassa kunnossa. Naisen mukaan hänen kehonsa rasvaprosentti on nyt vain 10 prosenttia.

– Olen ylpeä itsestäni. Olen aina ollut itsevarma, mutta on ollut hetkiä, jolloin en olisi halunnut ihmisten näkevän minua alasti, Marsh kertoo Daily Mailille menneisyydestään.

Marshilla on yli sata tatuointia. Yksi Marshin tatuoinneista on ex-kihlattu David Doylen nimi. Pariskunta ehti olla yhdessä vain joitakin kuukausia.

Marshin nenä on ruhjoutunut lapsena jääkiekko-onnettomuudessa, jonka jälkeen nuorinainen leikkautti sen. Erikoisen nenänsä takia Marshia kiusattiin lapsena. Kiusaaminen jätti jälkensä, mutta povipommi pääsi eroon ujoudestaan viimeistään siinä vaiheessa, kun hän strippasi ensimmäisen kerran Stringfellows-klubilla.

– Kun olet ollut alasti 300 ihmisen edessä, mikään ei enää pelota sinua, Marsh on sanonut.

Jotkut sen sijaan pelkäävät suorasukaista naista.

– Useimmat miehet, eivät tosin kaikki, pelkäävät vahvoja naisia, joilla on aivot. Ansaitsen myös enemmän rahaa kuin useimmat miehet, eivätkä he osaa suhtautua siihen, Marsh on tilittänyt.

Lue myös:

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: www.dailymail.co.uk, www.metro.co.uk, Wikipedia

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja