Katso kuva ja arvaa: Kuka naisista ei ole käynyt kauneusleikkauksessa?

Huonosti tehty kauneusleikkaus näkyy kauas, mutta entä laatutyö?

Jos työtoverin rinnat suurenevat yhtäkkiä kolme kuppikokoa, mieleen hiipii epäilys plastiikkakirurgiasta. Hienovaraisempia toimenpiteitä ei välttämättä sen sijaan huomaa lainkaan.

Daily Mail esittelee lukijoilleen arvoituksen: viisi erilaista naista, joista vain yksi ei ole käynyt kirurgin veitsen alla. Mutta huomaatko sinä, kuka on "luomu"?

Naisilla on ollut erilaisia syitä leikkauksiinsa: 29-vuotias Sasha halusi pelastaa imetyksen muuttamat rintansa, ja 30-vuotias Anna korjautti nenänsä kyömyn, josta ystävä oli huomauttanut. 44-vuotias Suzanne leikkautti roikkuvat silmäluomensa, mutta leikkaus ei hänen mukaansa ollut ratkaisu ikäkriisiin.

Ai niin, joukon leikkaamaton luomuneito on 50-vuotias Caroline, kuuden lapsen äiti.

– Tiedän paremmin kuin kukaan, että raskauskiloista eroon pääseminen vaatii sitoutumista, mutta olen myös todiste siitä, että päättäväisyydella saa mahtavia tuloksia. En uskonut koskaan pukeutuvani bikineihin, mutta nyt 50-vuotiaana olen itsevarmempi kuin ikinä, Caroline sanoo.

– Leikkaukset ovat hyvä ratkaisu joillekin, mutta kun minua kehutaan vartaloni vuoksi, olen ylpeä, että saavutin kaiken rankalla työllä.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja