Katso: HJK:n salamamaali hylättiin kiistanalaisesti – sitten pamahti tällainen osuma!

HJK heti johtoon, mutta maali hylättiin kovalla ratkaisulla! 1:29
Oikea tuomio? HJK:n salamamaali hylättiin kovalla ratkaisulla.

Helsingin Jalkapalloklubi pelaa parhaillaan paikasta Konferenssiliigan lohkovaiheessa. Kello 19 alkaneessa ottelussa vastassa on Romanian mestari Farul, joka voitti ensimmäisen osaottelun kotikentällään 2–1-lukemin viime viikolla.

HJK meni Töölössä 1–0-johtoon vain viiden minuutin pelin jälkeen. Nopea osuma kuitenkin hylättiin.

Veikkausliigan maalipörssiä johtava Bojan Radulovic puski pallon sisään Lucas Lingmanin kulmapotkusta. Maalivahdin lähellä seisseen Matti Peltolan nähtiin kuitenkin jääneen ratkaisevasti paitsioon.

Katso kiistanalainen tuomio ylälaidan videolta.

Ottelun saavuttaessa 20. minuutin rajapyykin, onnistui HJK kuitenkin maalinteossa, tällä kertaa paitsioliputukselta välttyen.

Santeri Hostikka keskitti pallon taitavasti boksiin, josta Radulovic nikkasi sen sisään.

HJK:n Bojan Radulovic iskee elintärkeän osuman Farulin verkkoon ja tasoittaa otteluparin 1:30
Katso: Bojan Radulovicin toinen puskumaali hyväksytään ja HJK johtaa Töölössä!

Peliä on kirjoituksen hetkellä 30 minuuttia takana ja HJK johtaa osaottelua 1–0-lukemin.

Jos HJK onnistuu kääntämään 2–2-tasatilanteessa olevan pelin voitokseen, jatkaa se Konferenssiliigan lohkovaiheeseen. Otteluparin häviäjän europelit ovat tämän kauden osalta puolestaan ohi.