Katseenkääntävä maanteiden kuningatar sekä calvadosta kittaavaa kabareelaulajatar – tässä Ushma Olavan sketsihahmokokelaat

Sketsihahmo: Rekka-Liisa 1:35
Näin esittäytyi Ushma Olavan hahmo Rekka-Liisa

Ushma Olava esitteli katsojille hahmokokelaansa Rekka-Liisan ja Tarja Delá Fonten.

Putouksen 16. tuotantokausi käynnistyi MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa lauantaina 20. tammikuuta. Uudella kaudella sketsihahmokilpailu on uudistunut ensimmäistä kertaa ohjelman historiassa, ja näyttelijät ovat valmistelleet kautta varten kaksi sketsihahmoa yhden sijaan.

Ensimmäisessä jaksossa nähdään sketsihahmokokelaat Eino Heiskaselta,  Joonas Kääriäiseltä ja Ushma Olavalta. Jokaiselta äänestetään jatkoon yksi hahmo lähetyksen aikana.

Tässä ovat Ushman kotikatsojille esittelemät sketsihahmokokelaat!   

REKKA-LIISA

Rekka-Liisa on maanteiden kuningatar suoraan tuulilasin takaa! Täysperävaunuyhdistelmäautonkuljettajana työskentelevän Rekka-Liisan yritys on nimeltään Siuron Kuljetus ja Sidonta, jossa Rekka-Liisan sanojen mukaan "pääasiallisesti kuljetellaan ja sidotaan jos keritään".

Kato kun mullon nää! hahmo hokee.

TARJA DELÁ FONTE

Sketsihahmo Tarja Delà Fonte 2:22
Tässä on Tarja Delà Fonte

Tarja Delá Fonte on kunnioitettavaan 116- vuoden ikään päässyt kabareelaulajatar. Kylpyläkiertueellaan Putoukseen eksynyt laulajatar rakastaa helmeilevää calvadosta ja sherryä, mutta tiukan paikan tullen Sandelskin käy. 

Mä delaan! huutaa hahmo.

Sketsihahmot osallistuvat kahdessa ensimmäisessä jaksossa nähtävään alkukarsintaan, jossa kotikatsojat saavat päättää kumpi sketsihahmoista jatkaa varsinaiseen hahmokilpailuun. 

Putous lauantaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat