Katri ja Aki Riihilahti paljastavat, kumpi heistä teki aloitteen kohti parisuhdetta: "Tein varmasti kymmenentuhatta aloitetta"

Katri ja Aki Riihilahti muistelevat rakkaustarinansa alkua: "Olen monesti miettinyt, olisimmeko tavanneet ilman..." 4:13
Videolla Katri ja Aki Riihilahti kertovat, kumpi heistä teki aloitteen kohti parisuhdetta ja millainen oli heidän häävalssinsa.

Aviopari Katri ja Aki Riihilahti muistelevat MTV Uutisten haastattelussa rakkaustarinansa alkua. 

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman myötä toisiinsa rakastuneet tanssija Katri Mäkinen ja ex-jalkapalloilija Aki Riihilahtisaapuivat yhdessä Kultainen Venla -gaalaan perjantaina 26. tammikuuta. Pariskunta muisteli suhteensa alkua. He kertoivat, että rakkaus ei roihahtanut vielä TTK:n aikana. 

– Tanssisalilla tehtiin vain kovasti töitä. Rakkaus syttyi vasta myöhemmin, Katri Riihilahti kertoo. 

– Kaikki aina luulee, että rakkaustarinamme sai alkun TTK:ssa, mutta siellä oikeastaan syntyi meidän syvä ystävyys ja sitten vasta myöhemmin huomasimme viihtyvämmekin paljon toistemme seurassa, Aki komppaa.

Pariskunta meni naimisiin viime kesänä ja viettävät tällä hetkellä perhearkea. 

– Olen itse asiassa monesti miettinyt, että olisimmeko tavanneet ilman TTK:ta, Katri pohtii ja Aki Riihilahti kertoo, että hän on miettinyt monesti samaa. 

– Joo minähän aika usein pyörin tuolla tanssistudioilla. Eli ei varmaan oltaisi, mutta ihana, että tämä meni näin, hän lisää. 

Aki Riihilahti kertoo, että hän oli se, joka teki aloitteen ystävyydestä kohti parisuhdetta. 

– Tein varmaan kymmenentuhatta aloitetta ja aina tuli torjunta. Mutta kun yrittää sinnikkäästi, niin joku päivä se onnistuu, Aki naurahtaa. 

Videolla Katri Riihilahti paljastaa, miksi ei heti vastannut myöntävästi Akin aloitteisiin. 

MTV Uutiset ja Töllötuomareistakin tutut toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen ovat gaalan punaisella matolla haastattelemassa kutsuvieraita. 

Kultainen Venla pe 26. tammikuuta klo 19.30 alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

 

Lue myös:

    Uusimmat