Katri Helenan ex-mies: Paljastuskirja tulossa?

Kirjallisuudentutkija-kirjailija Panu Rajala keräsi jo avioliiton aikana materiaalia Katri Helenasta mahdollista kirjaa varten.

Panu Rajala kirjoitti vaikeaan sairauteen kuolleesta malli-juristivaimostaan ja lastensa äidistä ElinaYlivakerista elämänkerran Enkeli tulessa vuonna 1997. Rohkean avoin kirja kirvoitti mediassa laajaa keskustelua.

Nyt uunituoreessa Hymy-lehdessä kerrotaan, että Panu Rajala saattaa kirjoittaa tulevaisuudessa kirjan myös entisestä vaimostaan Katri Helenasta.

Panu Rajala naurahtaa ja toteaa MTV3.fin Viihdeuutisille, että lausahdus lehdelle oli puolivakava.

– En kuitenkaan mene vannomaan, etteikö kirjaa tulisi. Antoihan Katrikin minusta melko karikatyyrisen kuvan elämästään kertovaan musikaaliin. Ei se minua suuremmin loukannut, mutta kyllähän minä säästin joitakin lehtijuttuja talteen avioliittomme aikana.

Oletettavasti pidit suhteenne aikana myös päiväkirjaa?

– No, loppuvaiheessa meni kyllä jotain muistiin. Se oli sitä aikaa, kun sain stipendin Benidormin Villa Karoon, sanoo kirjailija tarkoittaen vuotta 2003.

Panu Rajalan ja Katri Helenan liitto päättyi eroon seuraavana vuonna, joten päiväkirjamerkinnät lienevät parisuhdekriisin ja tunteiden purkua.

Katri Helenan jälkeen vuorossa lienee elämänkerta nykyisestä aviovaimostasi Marja Norhasta?

– Voisi hän jossain vilahdella, heittää kirjailija huumorilla takaisin.

Mitä tuumaa Panu Rajalan kirjahankkeesta Katri Helenan manageri Tommi Liimatainen?Hän onpuhelimessa hetken hiljaa, kunnes kommentoi lyhyesti Katrin ex-miehen kirjamietteitä.

– Pitää tutkia tilannetta. Jos tämä tieto pitää paikkaansa, niin aika rohkea karvapää on kyseessä, Tommi Liimatainen sanoo.

Panu Rajalan kirjamietteistä kertoi ensimmäisenä Hymy-lehti.

(MTV3–KIKKA ISOVIITA)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja