Katri Helena yllätti: Vitsaili Kutri Hölinällä ja Tommilla!

Laulaja Katri Helena nauratti kollegoitaan ja yleisöä keskiviikkoaamuisessa Unicefin tilaisuudessa.

Unicefin uusi hyvän tahdon lähettiläs julkaistiin keskiviikkona Helsingissä. Aamiaistilaisuudessa uuden haasteen lähettiläänä otti vastaan Putous-ohjelmasta tuttu juontaja Jaakko Saariluoma. Paikan päällä oli myös runsaasti Unicefin aiempien vuosien lähettiläitä, muun muassa Iina Kuustonen, Axl Smith, Jorma Uotinen, Anna Hanski, Eija Vilpas, Micke Rejström ja Katri Helena.

Konkarilähettiläät ottivat Saariluoman vastaan joukkoonsa sydämellisesti ja pitivät tunteikkaita puheita. Tilaisuudessa riitti myös naurua ja laulaja Katri Helena yllätti vitsailemalla Kutri Hölinä -parodiahahmolla.

Kutri Hölinä seikkaili alkuvuodesta suositussa Putous-ohjelmassa. Iina Kuustosen esittämä parodiahahmo muistutti Katri Helenaa ja hahmo liikkui yleensä Tommiksi nimetty Ken-nukkehahmo kädessään. Laulaja Katri Helena seurustelee manageri Tommi Liimataisen kanssa.

– Terveisiä vain Tommilta, Katri Helena heitti puheensa alussa Jaskalle heiluttaen käsiään Kutri Hölinän elkein.

Hämmentynyt yleisö otti Katri Helenan show’n vastaan naurunpyrähdyksin. Toki Katri Helena puhui tärkeästä roolista myös vakavissaan:

– Omasta työstä joskus tulee mietittyä, että onko tässä järkeä. Tässä kun voi auttaa muita, se antaa myös järjen omaan toimintaan. Uskon apuun voimallisesti ja se avun antaminen auttaa myös minua. Pienistä asioista tulee suuri virta.

Katri Helena toivoi Iina Kuustosta konserttilavalleen

Tilaisuuden jälkeen Katri Helena kertoi MTV.fille suhtautuneensa Kuustosen luomaan parodiahahmoon huumorilla.

– Emme ole vielä ehtineet Iinan kanssa tässä tilaisuudessa puhua, mutta eiköhän suhtautumiseni hänen parodiaan tullut selväksi tuossa esiintymisessä. Totta kai huumorilla olen suhtautunut, Katri Helena nauraa.

Putouksen pyöriessä alkukeväästä haaveili Iina Kuustonen hänen Kutri Hölinä -hahmonsa ja Katri Helenan yhteiskeikasta. Nyt Katri Helena paljastaa olleensa itsekin innoissaan ajatuksesta.

– Kyllä minäkin keväällä mietin, että pääsisikö Iina minun konserttiini, mutta sitten ei ollut sellaista tilannetta mahdollista.

Kenties yhteiskeikalle tulee vielä mahdollisuuksia?

– Nythän se on jo vähän ohi, olisi pitänyt tehdä jo silloin. Voi olla, katsotaan, Katri Helena miettii.

Iina Kuustonen joutui lähtemään tilaisuudesta pikaisesti treeneihin, mutta hän kertoi MTV.fille aikovansa vielä pyytää Katri Helenaa yhteiskeikalle.

Katri Helena on toiminut Unicefin hyvän tahdon lähettiläänä jo kunnioitettavat 24 vuotta. Laulaja kukitettiin tilaisuudessa. 

Lue myös:

    Uusimmat