Katkera tappio – viime hetken voittomaali sysäsi TPS:n lohkojumboksi

Yunost Minsk kaatoi TPS:n viimehetken maalilla 1:09

TPS hävisi CHL-kautensa viimeisen ottelun Yunost Minskille lukemin 1-2. Tappion myötä TPS jäi oman lohkonsa viimeiseksi.

Ilman tähtipelaajiaan otteluun lähtenyt TPS joutui ottelussa nopeasti takaa-ajoasemaan, kun Kirill Brikun vei isännät 1-0-johtoon reilun viiden minuutin pelin jälkeen.

TPS:n maalihanat aukesivat vasta päätöserässä. Patrick Björkstrand ohjasi luistimellaan Kaapo Kakon syötön verkkoon, kun erää oli jäljellä yhdeksän minuuttia. Osumaa tarkistettiin vielä videolta potkuliikkeen varalta, mutta lopulta se hyväksyttiin.

Jo hetken näytti siltä, että joukkueet hakevat ratkaisua jatkoajalta, mutta kotijoukkue oli eri mieltä. Mihail Stefanovich laukoi Minskin voittomaalin vain 20 sekuntia ennen ottelun päättymistä.

TPS jäi täten oman lohkonsa viimeiseksi maalieron turvin.

TPS nousee tasoihin Björkstrandin maalilla 1:00