Katie Pricen kuva lapsista syömässä jakaa mielipiteet: "Käyttävätkö he pelkkiä sormiaan?"

Seurapiiritähti Katie Pricen uusi Instagram-julkaisu sai naisen fanit vastakkain.

Glamourmalli Katie Pricen uusi Instagram-kuva lapsistaan syömässä herätti keskustelua tähden fanien keskuudessa. Kuvassa Pricen lapset Harvey, Bunny ja Jett nauttivat Fish and Chips -ateriaansa käsin. Ruokailuvälineitä ei ole näkyvilläkään ja se herätti faneissa kummastusta.

16-vuotias Harvey on kuvassa ateriansa kimpussa, kun taas neljävuotias Jett ja kolmevuotias Bunny virnuilevat iloisina kameralle.  


– Fish and Chips illan ruokana vauvojeni kanssa! Price kirjoitti julkaisuun.

Kommenttiosio alkoi hiljalleen täyttyä niin kummasteluista ruokailuvälineiden suhteen, kuin Pricea puolustelevista kommenteista.

– Miksi kellään ei ole aterimia?

– Käyttävätkö he pelkkiä sormiaan? eräs käyttäjä kummasteli

– Kuka edes käyttää aterimia syödessään Fish and Chipsia? Yksi kommentoijista vitsaili.

– Fish and Chips kuuluu syödä sormin, se on laki! Toinen yhtyi puolustamaan ruokailutyyliä.

Price jakaa paljon kuvia lapsistaan Instagram-tilillään. Häntä ei kuitenkaan ole nähty hetkeen kahden keskimmäisen lapsensa kanssa. Huhujen mukaan 13-vuotiaan Juniorin ja kymmenenvuotiaan Princessin isä Peter Andre on kieltänyt Pricea tapaamasta lapsia.

Entistä paria läheinen lähde tosin kertoi, että päätös Pricen kahden keskimmäisen lapsen asumisesta Andren luona oli yhteinen. Price käy tällä hetkellä läpi avioeroa Kieran Haylerista ja lähteen mukaan olisi tarvinnut tilaa erosta toipumiseen.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat