Katie Pricen ex: Rakastan häntä yhä

Povipommi Katie Pricen ex-mies ei saa naista mielestään. Alex Reid on yhä koukussa Priceen, vaikka seurustelee jo toisen naisen kanssa.

Vapaaottelija Alex Reid ei pysty unohtamaan ex-vaimoaan Katie Priceä. Pariskunta erosi tammikuussa , kun Price syytti miestään liiasta julkisuuden tavoittelusta. Syytteistä huolimatta Reid haikailee yhä Pricen perään.

Reidin tunnustus on outo, sillä vielä vastikään hän kertoi, kuinka sitoutunut on uuteen tyttöystäväänsä Chantelle Houghtoniin. Pahat kielet sanovat, että jättisuurista silikoneista tunnettu Houghton on vain Pricen kopio.

Alex Reidin äiti: Ero oli kova paikka

Price on jo siirtynyt eteenpäin elämässään, vaikka avioero Reidistä ei ole vielä voimassa. Tähti seurustelee nyt malli Leandro Pennan kanssa. Riidoista huolimatta Price ei kadu pikaliittoaan Reidin kanssa.

– Ilmiselvästi rakastin häntä tuolloin, enhän olisi muuten mennyt naimisiin hänen kanssaan. Toivon hänelle hyvää, Jordan on sanonut.

Reidin äiti ei sen sijaan muistele poikansa liittoa povipommin kanssa lämmöllä. Ero oli Reidille kova paikka.

– Oli kauheaa nähdä poika niin surullisena. Oli vaikeaa nähdä hänen itkevän, sillä hän ei yleensä näytä tunteita julkisesti, Carole Reid sanoo.

Äidillä ei olekaan ikävä poikansa ex-vaimoa.

– Emme olleet niin läheiset, Carole paljastaa.

MTV3/Helmi

Lähde: thesun.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja