Katie Price paljastaa uusien kauneusleikkaustensa seuraukset – tähden äiti kauhuissaan: "Olen ihan shokissa, kun katson sinua"

Katie Price jatkaa ulkonäkönsä muokkaamista.

Tv-tähti ja entinen glamourmalli Katie Price, 41, on tullut tunnetuksi lukuisista kauneusleikkauksistaan. Naisen elämästä kertovan tosi-tv-sarjan tuoreessa jaksossa paljastetaan, millaisia seurauksia leikkauksilla on ollut.

My Crazy Life -ohjelmasta julkaistulla videolla Price nähdään makaamassa sohvalla tuskaisena. Hänen kasvonsa ovat täynnä mustelmia.

– Näytän ihan turvonneelta alienilta, Price sanoo poikaystävälleen Kris Boysonille.

Price kertoo käyneensä läpi sarjan operaatioita, joissa hänelle tehtiin rasvaimu, rasvaa siirrettiin hänen takapuoleensa ja silmiensä alle, ja hänelle tehtiin kasvojenkohotus.

– Olen kyllästynyt tuntemaan itseni lihavaksi. Tarvitsin lähtölaukauksen, Price perustelee toimenpiteitä.

Price paljastaa joutuvansa käyttämään pottaa tarpeidensa tekemiseen. Hän suututtaa Boysonin sanomalla, että Boysonin on autettava hänet potalle ja sen jälkeen tyhjennettävä potta.

Pricen äiti Amy on kauhuissaan tyttärensä uusista leikkauksista.

 – Olen ihan shokissa, kun katson sinua. Näytät kamalalta, äiti sanoo videolla.

– Sinun ei olisi tarvinnut tehdä tuota. En ymmärrä, miksi jatkat.

Vain muutama päivä ennen videoklipin julkaisua The Sun kertoi, että Price haluaa pienentää hiljattain suurennetun takapuolensa. Pricelle tehtiin toukokuussa brasilialainen pepun kohotusleikkaus, mutta hän ei ole ollut lopputulokseen tyytyväinen.

Lähteen mukaan Price ajattelee, että muhkea takapuoli saa hänet näyttämään lihavalta.

– Hän on aina halunnut tiimalasivartalon ja valittanut litteästä pepustaan, mutta se ei näyttänytkään siltä kuin hän kuvitteli. Nyt hän haluaa vanhan peppunsa takaisin, lähde kertoo.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat