Katie Holmes kieltäytyi Tom Cruisen syntymäpäiväkutsusta

Katie Holmes kieltäytyi Tom Cruisen pyynnöstä lentää hänen luokseen Islantiin, jossa mies on tällä hetkellä kuvaamassa uutta elokuvaansa.

Viime viikolla Katie Holmesin, 33, tuleva ex-aviomies Tom Cruise, 50, pyysi vaimoaan lentämään luokseen Islantiin – jossa Cruise on kuvaamassa uutta elokuvaansa Oblivie – juhlistamaan 50-vuotispäiväänsä ja yrittämään sovintoa. Holmes kuitenkin kieltäytyi saaden aikaan riidan puhelimessa. Pian tämän jälkeen Holmes haki avioeroa.

– Tom aneli häntä tulemaan luokseen Islantiin viimeiselle yritykselle tehdä sovinto. Hän kieltäytyi ja sitä seurasi valtava riita, lähde kertoo Usmagazine.comille.

Cruisen asianajaja Bret Fieldsin mukaan tähti ei ole vielä tehnyt mitään päätöksiä siitä, kuinka hän aikoo vastata Holmesin pyyntöön yhteisen tyttären Surin, 6, yhteishuoltajuudesta ja harkitsee vielä vaihtoehtojaan.

– Taktisista syistä emme voi kertoa, aikooko Tom hakea Surin yhteishuoltajuutta. Annamme vastapuolen pelata median kanssa, kunnes kaikki on koluttu läpi ja sitten sanomme sanottavamme. Tomin tyyliin ei kuulu tällainen julkisuus. Hän on hyvin surullinen kaikesta tapahtuneesta, Fields kertoo.

Eron epäillään johtuneen Holmesin huolesta Suria kohtaan: huhujen mukaan Cruise olisi halunnut lähettää tyttärensä skientologien merellä järjestettävälle leirille. Parilla on ollut mitä ilmeisimmin jo pitkään erimielisyyksiä Cruisen uskontoon liittyen.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat