Käteisen tarpeessa? Näin saat lisää rahaa – ilmaiseksi!

Laatikkomme ja kaappimme ovat täynnä tavaraa, jota emme halua heittää pois, mutta emme tiedä mitä sille tekisimme. Inventaario voi olla paikallaan, sillä laatikoista voi löytyä yllättävän arvokasta tavaraa.

Pelkästään Yhdysvalloissa arvioidaan olevan puoli miljardia käyttämättömiä latureita, puhelimia ja muita elektronisia laitteita, sekä 15 miljardia vanhaa cd-levyä.

Suuri osa "roskasta" on kuitenkin mahdollista muuttaa rahaksi. Ja vaikkei kaikesta roskasta pystyisi rikastumaan, on romulaatikoiden siivous toisinaan paikallaan ihan muutenkin.

Uskomattomia aarrekammioita

Good Morning America hyökkäsi neljään amerikkalaiskotiin auttaakseen perheitä rikastumaan oman kodin roskilla. Kerääjät huomasivat, että kodeissa oli enemmän piilotettuja aarteita, kuin mitä osasivat odottaakaan.

Tyypillisten marakassien, tarkistamattomien lottokuponkien ja laulavien tuhkakuppien lisäksi kodeista löytyi paljon selvääkin rahaa. Romu vietiin asiantuntijalle arvioitavaksi.

Nainen, jonka kaapista löytyi 400 unohdettua CD-levyä, sai kuulla kokoelmansa olevan 140 euron arvoinen. Yhteensä hän tienasi romullaan 345 euroa.

VHS-videoita varastoinut nainen saisi romuistaan 124 euroa, ja laulavia tuhkakuppeja ja rintaneuloja kerännyt nainen sai yhteensä 138 euroa.

Vanhat puhelimet ja soittimet olivat 3,5–14 euron arvoisia, ja laturit 1,4–3,5 euron arvoisia kappaleelta. Latureita hamstrannut nainen voittikin koko haasteen, ja sai laatikon pohjalta kertyneistä tavaroistaan noin 440 euroa.

Ota selvää ja toimi

Good Morning American siivousintoilijat muistuttivat, että esimerkiksi vanhat CD-levyt voi ladata omalle koneelle, ja alkuperäiset myydä keräilijöille. Vanhoista ohjekirjasista taas voi saada eBayssa 2–10 dollaria kappaleelta. Nettikaupassa on jopa oma osastonsa vanhoille ohjekirjoille.

Lue myös:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja