Kate Winslet: Vihaan alastonkohtauksia!

Luonnollisuutta arvostava monien roolien näyttelijätär Kate Winslet on nähty lukemattomissa alastonkohtauksissa elokuvissaan. V-lehden haastattelussa näyttelijä kuitenkin paljastaa vihaansa niitä.

Oscar-palkittu brittinäyttelijätär Kate Winslet, 35, on nähty valkokankailla lukemattomia kertoja vähissä vaatteissa tai ilman rihmankiertämää. Esimerkiksi Titanicissa, Quills – Syntiset säkeet -elokuvassa, Little Childrenissa ja Lukijassa vaatteitta ja eroottissävytteisissä kohtauksissa näytellyt Winslet paljastaa V-lehden haastattelussa vihaavansa alastonkohtauksia.

Winslet näyttelee tuoreessa – jo paljon kehuja keränneessä – HBO:n minisarjassa, Mildred Piercessä, pääosan yksinhuoltajaäitiä. 40-luvun novelliin ja sen elokuvafilmatisointiin pohjaavassa uudessa sarjassa näyttelijätär nähdään jälleen kerran seksikohtauksissa alastomana rinnallaan vastanäyttelijänsä Guy Pearce.

– Vihaan niitä, mutta ne on vain tehtävä. Alastonkohtaukset eivät katoa niistä valittamalla tai niitä lykkäämällä. Ne ovat outoja. Näyttelijänä niistä puhuu jatkuvasti. Voit kirjaimellisesti sotkeutua lakanoihin ja kääntyä toisen näyttelijän puoleen ihmetellen, että mitä ihmettä tässä oikein tehdään, Winslet kertoo.

– Rakas äiti, tänään töissä vasen kivespussi painautui poskeani vasten, näyttelijätär jatkaa vitsaillen.

Aikaisemmin Winslet on vannonut jättävänsä alastonkohtausten tekemisen väliin.


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: V Magazine

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja