Kate Winslet: Ehdoton ei kauneusleikkauksille!

Kate Winslet on tunnettu siitä, että hän hyväksyy itsensä kurveineen päivineen. Nyt näyttelijä aikoo ottaa kantaa Hollywood-kaunottariin kohdistuvaa painetta vastaan tehdä kauneusleikkauksia.

35-vuotias Kate Winslet kertoi The Telegraph -lehdelle, että hän ja kaksi muuta brittiläistä Oscar-voittajaa, Emma Thompson ja Rachel Weisz ovat perustaneet "yhdistyksen" sitä painetta vastaan, joka laittaa Hollywood-tähdet käymään kauneusleikkauksissa (he kutsuvat ryhmäänsä nimellä British Anti-Cosmetic Surgery League).

– En aio antaa periksi. Se on moraalini vastaista, sitä vastaan miten vanhempani ovat minut kasvattaneet ja mitä minä pidän luonnollisen kauniina, Winslet perustelee.

Ikäsyrjintää vastaan

Siinä missä naiset päättävät olla menemättä kirurgin veitsen käsiteltäväksi, heidän "yhdistyksensä" on enemminkin puheenvuoro ikäsyrjintää vastaan, kuin aktiivinen järjestö.

– Olen näyttelijä, en halua jähmettää kasvojeni ilmeitä, Winslet sanoo.

52-vuotias Thompson on samaa mieltä.

– En aio korjailla itseäni. Olemme kamalassa nuoruuskierteessä, jossa kaikkien kuusikymppisten on näytettävä kolmekymppisiltä, Thompson sanoo.

Weisz, 41, on sanonut, että "ihmiset, jotka näyttävät liian täydellisiltä eivät näytä seksikkäiltä tai erityisen kauniilta."

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

MTV3/Helmi

Lähde: Usmagazine.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja