Mainos

Kate Winslet: Ryppyni saavat näkyä

Maailmanluokan tähdet näyttävät virheettömiltä, mutta ilman ehostusta ja kuvankäsittelyä he eivät olisi yhtä häikäiseviä. Kate Winslet kritisoi kuvamanipulointia, sillä hän on itsekin poseerannut kansikuvissa todellisuutta kauniimpana.

Oscar-palkittu näyttelijä Kate Winslet ei pidä kauneuden manipuloinnista. Tähti huomauttaa, että hänelläkin on näkyviä otsaryppyjä. Elokuvien mainosjulisteissa niitä ei kuitenkaan näy.

– Olisin mieluummin nainen, josta sanotaan, että hän näyttää vanhemmalta, kuin että hän näyttää tyrmäävältä, Winslet sanoo.

Luonnollisen kauneuden puolestapuhuja on kuitenkin esiintynyt monta kertaa lehdissä, jotka suosivat siloteltua totuutta. Vastikään hän poseerasi vähäpukeisena Vanity Fair -lehden kuvissa, jotka paljastuivat käsitellyiksi.

Lehti myönsi hienovaraisen kuvankäsittelyn ja Winsletin tiedottaja paljasti, että ihonsävyä oli muutettu. Vartalon muotoihin kuvankäsittelijät eivät tiedottajan mukaan olleet kuitenkaan koskeneet.

Vuonna 2003 Winslet valitti, kun Q10-lehti muokkasi näyttelijän jalkoja pidemmäksi kansikuvaa varten.

– Huomasin muutama vuosi sitten, että kukaan ei oikeastaan puhu kuvankäsittelystä. Se on kuin jokin salaisuus. Haluan nuorten naisten tietävän, että en oikeasti näytä siltä, tähti on kertonut.

Winslet muistuttaa, että vaikka hän saattaa valkokankaalla näyttää hohdokkaalta, lopputulos on taitavien ehostajien ja valotuksen ansiota.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: www.dailymail.co.uk

Kuvat: Wireimages/All Over Press

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.