Kate Winslet kasvoi ysäritähdestä Oscar-kaunottareksi

Elokuvatähti Kate Winslet on paistatellut parrasvaloissa Titanic-elokuvasta lähtien. Näyttelijä viettää kohta 37-vuotissyntymäpäiväänsä, mutta ei ole vanhentunut päivääkään.

Näyttelijätähti Kate Winslet suhtautuu ulkonäköönsä elokuvatähdelle epänormaalilla tavalla. Nainen lähestyy keski-ikäänsä, mutta näyttää edelleen tyrmäävän kauniilta. Pian 37-vuotta täyttävä tähti pitää ulkonäöstään ja kieltäytyy edelleen harkitsemasta kauneusleikkauksia. Winslet on paistatellut jo 14 vuotta punaisilla matoilla ja antanut kuusivuotiaan tyttärensä valita iltapukunsa.

Huffington Post kehuu Winsletin tyylitajua, joka on parantunut ajan myötä. Näyttelijän muotimokat sijoittuvat uran alkuun, kun hän edusti Titanic-hurmuri Leonardo DiCaprion rinnalla alusasumaisessa pitsimekossa ja veljensä kainalossa valkoisessa takissa ilman paitaa.

Nopeasti nainen kuitenkin ymmärsi, miten korostaa kurveja ja näyttää huolitellulta. Hänen lempivärinsä on musta ja suosikkiasunsa on Yves Saint-Laurentin housupuku.

Katso kuvat Winsletin tyylimuutoksesta: Kate Winslet kasvoi ysäritähdestä Oscar-kaunottareksi

Maanantain leffana nähdään Sam Mendesin ohjaama Revolutionary Road, joka on Richard Yatesin romaaniin pohjautuva kuvaus keskiluokan ahdistuksesta 1950-luvun Amerikassa. Frank Wheeler (Leonardo DiCaprio) on vielä fiksu ja innostunut nuorimies naidessaan viehättävän Aprilin (Kate Winslet). Lasten puolivahingossa pusaaminen ja muutto maisemaikkunalliseen taloon kaupungin ulkopuolelle kuitenkin haalistavat molempien haaveet. Mihin kaikki kaunis katosi?

REVOLUTIONARY ROAD Subilla maanantaina klo 21.00.

(Sub)

Lue myös:

    Uusimmat