Kate Upton osaa korostaa naisellisia kurvejaan – ota mallia!

Amerikkalaismalli Kate Upton on tullut tutuksi muodokkaana piristyksenä langanlaihojen huippumallien joukossa – eikä syyttä!

Kate Upton, 20, osaa korostaa taidokkaasti terveitä naisellisia kurvejaan ja mallina jo pitkään työskennellyt Upton panostaa naisellisiin asuihinsa myös vapaa-ajalla. Kuka tahansa voikin ottaa mallia Uptonin mutkattomasta tyylistä, joka saa naisvartalon parhaat puolet esiin!

Upton oli valinnut Samsungin järjestämään lanseeraustilaisuuteen ylleen kirkkaansinisen leningin, jonka yksityiskohdat tekivät oikeutta hänen vartalolleen ja korostivat hänen naisellista vyötäröään. New Yorkissa järjestetyssä tilaisuudessa viihtyneen Uptonin sininen asu oli piristävä poikkeus perinteisempien värien joukossa.

Uptonin asun kurveja hurjasti korostavan vaikutuksen aikaansaivat tyköistuvuuden lisäksi tummansiniset linjat, jotka rajasivat hänen vyötärönsä linjaa hoikemmaksi ja kiinnittivät huomiota hänen rintamukseensa. Jos vyötäröä ja rintamusta haluaa korostaa, kannattaa Uptonin leningin linjoista ottaa mallia, kun etsii sopivaa mekkoa.

Ajatus siitä, että kurvikkaamman naisen kannattaisi turvautua ainoastaan maanläheisiin sävyihin on viimeistään Uptonin upean asuvalinnan myötä todistettu vääräksi: naisellistenkin naisten tulisi rohkeasti valita ylleen kirkkaita sävyjä säteilläkseen!

Lue myös:


AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja