Kate Moss osti ökylahjan rakkaalleen

Huippumalli Kate Moss innostui viineistä niin paljon, että osti puolisolleen lahjaksi oman viinitilan. Viinien lisäksi Kate Moss on intoutunut valmistamaan saippuaa.

Kate Moss on yllättänyt tuoreen aviomiehensä Jamie Hincen ostamalla tälle viinitilan Ranskasta. 37-vuotias huippumalli kääntyi ex-siippansa Johnny Deppin puoleen etsiessään sopivaa viinitilaa. Depp itse omistaa viinitilan Ranskasta, jonka myötä hänelle on kertynyt monen vuoden kokemus viineistä.

– Johnny oli todella kannustava ja kertoi Katelle, että viinin tuottaminen on ollut erittäin palkitseva harrastus, lähde kertoo.

Moss ihastui ajatukseen omasta viinitilasta sen jälkeen kun vieraili rakkaansa kanssa Etelä-Ranskassa maistelemassa eri alueiden viinejä. Kaunotar onkin suunnitellut nimeävänsä yhden viinin itsensä mukaan.

Viinien lisäksi Moss on innostunut myös ajatuksesta valmistaa omaa saippuaa.

– Kate on ollut hyvin itsepäinen ainesosien suhteen. Hän haluaa kaiken olevan tuoretta ja luonnollista. Hän on pyytänyt mahdollisimman montaa ystävistään kokeilemaan valmistamaansa saippuaa. Jos palaute on positiivista aikoo Kate julkaista oman saippuasarjan, läheinen ystävä kertoo.


MTV3/Helmi

Lähde: femailfirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja