Kate Hudson: Olen tyytyväinen vartaloni epäkohtiin

Näyttelijä Kate Hudsonin kerrotaan käyneen rintaoperaatiossa. Tähti kertoo kuitenkin Telegraph-lehden haastattelussa olevansa tyytyväinen vartalonsa epäkohtiin.

"Olen aika sinut vartaloni kanssa, epäkohdat ovat osa minua", hän kertoo.

Hudsonin on hyvä olla sinut itsensä kanssa, sillä tälläkin hetkellä hänet nähdään valkokankaalla alastomana elokuvassa The Killer Inside Me. Sokeraavassa elokuvassa Hudson esittää tyttöystävää, joka muun muassa pahoinpidellään hengiltä.

Vaikka Hudson on sinut itsensä kanssa, antaa hän myös kritiikkiä itselleen. The Killer Inside Me ei ollut Hudsonille mieluisaa katseltavaa, sillä hän on omien sanojensa mukaan lihonut. "En ole treenannut", tähti selittää.

Kaunotar ei myöskään päästänyt poikaansa Ryderia, 5, katsomaan elokuvaa. "Yleensä otan hänet mukaan kuvauksiin, mutta en tähän, jossa äiti on alasti, tupakoi ja tulee pahoinpidellyksi", Hudson kertoo. "Tulee olemaan varmasti riittävän outoa, kun hän joskus katsoo elokuvan", tähti jatkaa.

Kate Hudson ei ole myöntänyt rintaoperaatiota. Tähden kuvat aikaisemmilta vuosilta todistavat kuitenkin, että povi on nykyään suurempi kuin ennen. Jos operaatio on tehty, mistään jättisilikoneista ei kuitenkaan ole kyse.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: telegraph.co.uk

Kuvat: Wireimagas/AOP

Lue myös:

    Uusimmat